Zichtbaar resultaat

  Transformatie op maat

⁠ Hoogwaardige technologieën

  Ervaren specialisten

WALLEN ONDER DE OGEN

Ontdek de effectieve oplossing voor wallen onder de ogen met de T-shape 2 behandeling. Onze geavanceerde technologie combineert radiofrequentie, vacuüm en LED-licht om doelgericht de tekenen van vermoeidheid en vochtophoping te verminderen. Tijdens de behandeling wordt de radiofrequentie gebruikt om de huid te verstrakken, terwijl het vacuümsysteem de bloedcirculatie en lymfedrainage stimuleert, wat helpt bij het verminderen van zwelling. De toegepaste LED-lichttherapie draagt bij aan een gezonde huid.

Voor Na

VEELGESTELDE VRAGEN

Disclaimer: De effectiviteit van T-shape kan variëren afhankelijk van leeftijd, huidtype en levensstijlkeuzes; individuele resultaten kunnen verschillen en zijn niet gegarandeerd.

Hoe werken de behandelingen om wallen te verminderen?

Onze behandelingen zijn ontworpen om de zwelling en donkere kringen onder de ogen te verminderen. Dit kan worden bereikt met behulp van geavanceerde technologieën, zoals lasertherapie of injectables. Deze behandelingen stimuleren de collageenproductie, verbeteren de bloedcirculatie en verminderen vochtophoping.

Zijn er bijwerkingen waar ik me zorgen over moet maken?

Bijwerkingen zijn meestal mild en van voorbijgaande aard. Deze kunnen onder meer tijdelijke roodheid, zwelling of blauwe plekken zijn. Wij zullen u tijdens het consult informeren over mogelijke bijwerkingen en hoe u hiermee kunt omgaan.

Hoe lang duurt het voordat ik resultaten zie?

De resultaten variëren afhankelijk van de gekozen behandeling en de individuele reactie van de patiënt. Sommige mensen zien verbeteringen na slechts enkele dagen, terwijl het bij anderen enkele weken kan duren voordat de volledige resultaten zichtbaar zijn.

Hoeveel behandelingen zijn er doorgaans nodig?

Het aantal benodigde behandelingen kan variëren, afhankelijk van de ernst van de wallen en de gekozen behandelmethode. Sommige mensen zien verbeteringen na één behandeling, terwijl anderen meerdere sessies nodig hebben voor optimaal resultaat.

ERVARINGEN VAN ONZE KLANTEN

STEPHANIE

Na een jojo van 10-15 kilo erop en eraf en er weer op en er weer af, heb ik op mijn 54e echt een bobbelbuik met cellulitis en …..

Meer lezen

CORALIE VAN EYSINGA

Aansluitend bij onderstaande reviews. Laila is warme ontvangst. We hebben veel gedeeld en het toeval wil……

Meer lezen

BODY PALACE

Larenseweg 49
1221 CJ Hilversum

T: 035-2340055
E: info@bodypalace.nl

 

 

Maandag 10:00 - 18:00
Dinsdag 10:00 - 18:00
Woensdag 10:00 - 18:00
Donderdag 10:00 - 18:00
Vrijdag 10:00 - 18:00
Zaterdag 10:00 - 14:00
Zondag Gesloten

 

VOLG ONS