Zichtbaar resultaat

  Transformatie op maat

⁠ Hoogwaardige technologieën

  Ervaren specialisten

FEMILIFT

FemiLift is een geavanceerde, poliklinische CO2-laserbehandeling die optimale resultaten levert bij diverse vrouwelijke klachten, ongeacht de leeftijd of levensfase. Net als bij een vaginale echo wordt een unieke, patiënteigen sonde in de vagina gebracht, om het vaginale weefsel voorzichtig te behandelen. FemiLift gebruikt innovatieve CO2-lasertechnologie om het weefsel te verwarmen, waardoor de vezels samentrekken en de vorming van nieuw collageen wordt gestimuleerd. Dit verbetert de functionaliteit van het hele vaginale gebied, normaliseert de bloedsomloop, verbetert de hydratatie, versterkt het immuunsysteem en herstelt de elasticiteit van de vagina.

Bovendien leidt collageen tot versteviging van de vaginawand, waardoor Femilift gunstige resultaten biedt bij stress-urine-incontinentie en zorgt voor een strakker vaginaal kanaal. De verbetering in bloedtoevoer optimaliseert ook de vaginale flora, wat de kans op schimmelinfectie en urineweginfectie vermindert. In 90-95% van de behandelde patiënten wordt een vermindering van klachten waargenomen. De hele behandeling duurt maximaal 30 minuten, is vrijwel pijnloos, volkomen veilig, zeer efficiënt en heeft geen bijwerkingen.

Een grote verscheidenheid aan vrouwelijke indicaties kan behandeld worden:
* vaginale elasticiteit
* stressincontinentie (urineverlies bij niezen, hoesten, springen, sporten)
* postmenopauzale atrofische vaginitis (vaginale droogheid, ontsteking van de vaginawand)
* postmenopauzale atrofische vaginitis (verminderde oestrogeenproductie)
* klachten na de bevalling
* Terugkerende infecties (ontsteking van de vaginawand, terugkerende schimmelinfectie)

VEELGESTELDE VRAGEN

De behandeling

Tijdens de Femilift laserbehandeling wordt een laserprobe zorgvuldig ingebracht tot aan de baarmoederhals. De laser genereert gecontroleerde pulsen van warmte-energie die tot wel 0,5 mm diep in de huid doordringen. De probe wordt 360 graden rondgedraaid om de volledige vaginawand gedurende 15-30 minuten te behandelen.
Deze pulsen van de laser bereiken de vezels in de diepere huidlaag. De warmte stimuleert de productie van collageen en elastine in je huid, essentiële componenten voor de versteviging en veerkracht van het vaginale weefsel. Dit herstelt de jeugdige staat van je vagina en verlicht eventuele klachten.

De Femilift laserbehandeling biedt een geavanceerde oplossing voor het verbeteren van de vaginale gezondheid en het herstel van jeugdige stevigheid en elasticiteit. Ontdek hoe deze effectieve femilift behandeling kan bijdragen aan jouw welzijn.

Nazorg

1. Vermijd Seksuele Activiteit: Het wordt meestal aanbevolen om gedurende een bepaalde periode na de behandeling seksuele activiteit te vermijden, zoals aangegeven door de arts. Dit helpt bij het genezingsproces en vermindert het risico op complicaties.

2. Vermijd Vaginale Crèmes en Lotions: Het is raadzaam om het gebruik van vaginale crèmes, lotions of douches gedurende enige tijd na de behandeling te vermijden, tenzij anders geadviseerd door de arts.

3. Drink Voldoende Water: Voldoende hydratatie is essentieel voor een snel herstel. Drink voldoende water om het lichaam te helpen bij het genezingsproces.

4. Mogelijke Bijwerkingen: Het is normaal om enige mate van lichte zwelling, roodheid of gevoeligheid te ervaren na een Femilift-behandeling. Deze symptomen zouden echter binnen enkele dagen moeten afnemen. Als er ongebruikelijke of aanhoudende bijwerkingen optreden, moet je onmiddellijk contact opnemen met je arts.

5. Opvolgafspraken: Het is belangrijk om eventuele geplande opvolgafspraken met je arts bij te wonen om de voortgang van de behandeling te evalueren en eventuele vragen te bespreken.

6. Algemene Hygiëne: Het handhaven van goede persoonlijke hygiëne is altijd belangrijk, maar vermijd agressieve reinigingsmiddelen of producten in het vaginale gebied gedurende een bepaalde periode na de behandeling.

Het is van cruciaal belang om de specifieke nazorginstructies van je arts op te volgen, omdat deze kunnen variëren op basis van je individuele situatie. Zorg ervoor dat je alle vragen en zorgen bespreekt met je medische professional om een succesvol herstel te bevorderen en mogelijke complicaties te voorkomen.

De Voordelen van Femilift: Een Keuze voor Verbetering

Talrijke vrouwen hebben de vele voordelen van Femilift al ervaren en gekozen voor deze effectieve behandeling. Femilift biedt een breed scala aan aantrekkelijke voordelen, waaronder:

1. Verbeterde Vaginale Stevigheid en Elasticiteit: Deze behandeling stimuleert de productie van elastine en collageen in vaginale weefsels, wat resulteert in een merkbare toename van de vaginale stevigheid.
2. Vermindering van (Stress)incontinentie: Femilift versterkt de vaginale wand, wat leidt tot een verbeterde blaascontrole en aanzienlijke vermindering van incontinentieproblemen.
3. Verhoogd Seksueel Genot: Het verjongen van vaginale weefsels en het bestrijden van droogheid kunnen leiden tot aanzienlijk verhoogd seksueel genot en comfort.
4. Niet-Chirurgisch en Minimale Ongemakken: Femilift bereikt opmerkelijke resultaten zonder de noodzaak van chirurgische ingrepen. De behandeling is vrijwel pijnloos dankzij geavanceerde laser technologie en kent geen lange hersteltijd of nadelige bijwerkingen.
5. Korte Behandeltijd: Een Femilift-sessie duurt slechts 15-30 minuten, en over het algemeen wordt de behandeling slechts driemaal herhaald om de meest optimale resultaten te bereiken.

Onze standaardprocedure omvat drie Femilift-behandelingen, met telkens een tussenpauze van 4-6 weken. Als je meer behandelingen wenst, is dat uiteraard mogelijk.

Bij vervolgbehandelingen die plaatsvinden binnen één jaar, wordt dezelfde laserhuls hergebruikt. Je krijgt de huls mee naar huis en dient deze mee te nemen voor je volgende afspraak. Als je de huls vergeet of als je een nieuwe huls wilt aanschaffen om welke reden dan ook, bieden wij die mogelijkheid ook.

ERVARINGEN VAN ONZE KLANTEN

STEPHANIE

Na een jojo van 10-15 kilo erop en eraf en er weer op en er weer af, heb ik op mijn 54e echt een bobbelbuik met cellulitis en …..

Meer lezen

CORALIE VAN EYSINGA

Aansluitend bij onderstaande reviews. Laila is warme ontvangst. We hebben veel gedeeld en het toeval wil……

Meer lezen

BODY PALACE

Larenseweg 49
1221 CJ Hilversum

T: 035-2340055
E: info@bodypalace.nl

 

 

Maandag 10:00 - 18:00
Dinsdag 10:00 - 18:00
Woensdag 10:00 - 18:00
Donderdag 10:00 - 18:00
Vrijdag 10:00 - 18:00
Zaterdag 10:00 - 14:00
Zondag Gesloten

 

VOLG ONS