Zichtbaar resultaat

  Transformatie op maat

⁠ Hoogwaardige technologieën

  Ervaren specialisten

De huid

De huid ziet er jong en gezond uit door hyaluronzuur en collageen. Hyaluronzuur trekt vocht aan wat zorgt voor een gehydrateerde huid. Collageen zorgt voor stevigheid en elasticiteit.

Naarmate je ouder wordt, wordt er minder hyaluronzuur en collageen aangemaakt waardoor de huid verslapt en er rimpels ontstaan.

Door middel van injectables kan het hyaluronzuur in de huid worden aangevuld en kan de aanmaak van collageen worden gestimuleerd

VEELGESTELDE VRAGEN Profhilo®

Profhilo®

Profhilo® is een hoog geconcentreerd hyaluronzuur dat in de huid wordt geïnjecteerd. Het zorgt voor hydratatie en versteviging van de huid en geeft een natuurlijke glow.

Om het hyaluronzuur gehalte in de huid goed aan te vullen wordt geadviseerd om de behandeling na 4-6 weken te herhalen. Voor het behouden van het resultaat is vervolgens herhaling nodig na 6-9 maanden.

Wat is Profhilo?

Profhilo is een puur hyaluronzuur zonder chemische toevoegingen. Profhilo activeert de huid om te herstellen. Het zorgt voor versteviging van de huid door stimulatie van aanmaak van elastine en collageen. Het vermindert fijne lijntjes en geeft een mooie natuurlijke glow. Profhilo kan worden gebruikt voor het gezicht, de nek en hals, decolleté en handen.

De behandeling

Profhilo wordt door middel van 10 prikjes in het te behandelen gebied geïnjecteerd. Direct na de behandeling is er sprake van milde zwelling ter plaatse van de injecties. In de hals zijn deze vaak meer zichtbaar dan in het gezicht of decolleté. 

Na de behandeling zie je niet direct resultaat. Het product zal zich in de loop van de dagen steeds meer verspreiden over het behandelde gebied. Na enkele dagen kan er al een verbetering van de huid worden gezien maar pas na 1-3 maanden zie je het grootste verschil. Er wordt geadviseerd om de behandeling na 4-6 weken te herhalen voor optimaal resultaat. Om het resultaat te behouden moet de behandeling iedere 6 maanden worden herhaald.

Voor een nog beter resultaat wordt geadviseerd om de Profhilo crème te gebruiken als aanvulling op de behandeling. Deze crème zorgt voor versteviging en beschermt de huid tegen vrije radicalen. 

Na de behandeling

Direct na de behandeling zal er op injectieplaatsen wat zwelling en/of roodheid zichtbaar zijn. Dit trekt vaak binnen 24 uur vanzelf weg.

Mochten er blauwe plekken zichtbaar zijn dan is het belangrijk dat de zon wordt vermeden. Er wordt aangeraden om dan een hoge SPF zonnebrandcrème te gebruiken om pigmentvlekken te voorkomen. 

Het wordt afgeraden om het behandelde gebied de eerste 2 dagen te masseren. Er mogen dan ook geen intensieve gezichtsbehandelingen worden ondergaan. 

De eerste 24 uur wordt geadviseerd geen alcohol te nuttigen, intensief te sporten, of in de sauna, stoombad, zonnebank of infraroodlamp te gaan. Hierdoor neemt de doorbloeding toe en is de kans op blauwe plekken en toename van zwelling groter.  

Risico's en complicaties van Profhilo?

Zoals gezegd is er direct na de behandeling vaak een lichte zwelling en enige roodheid zichtbaar. Dit verdwijnt vaak binnen 24 uur. 

Daarnaast is er risico op blauwe plekjes, deze verdwijnen vaak binnen enkele dagen tot een week.

In het zeldzame geval van een allergische reactie of infectie moet direct contact opgenomen worden met de kliniek voor eventuele medicamenteuze behandeling hiervan.

VEELGESTELDE VRAGEN RADIESSE

Radiesse

Radiesse is een gel achtige substantie die bestaat uit water en calciumhydroxyapatiet. Dit zijn natuurlijke mineralen die onder andere voorkomen in tanden en botten. De gel van Radiesse wordt binnen drie maanden door het lichaam afgebroken waarbij de mineralen vrij komen. Deze mineralen stimuleren de aanmaak van collageen en elastine. Het herstelt volume, lift gezichtscontouren en verstevigt de huid van binnenuit. Radiesse kan gebruikt worden als filler maar ook ter verbetering van de huidkwaliteit.

Bij (post)menopauzale vrouwen moet de behandeling vaak 1 of 2 keer worden herhaald voor een optimaal resultaat. 

1 tot 3 maanden na de laatste behandeling zie je optimaal resultaat

Bij de meeste mensen houdt het resultaat 15 tot 18 maanden aan

Wat is Radiesse?

Radiesse® is een niet permanente filler die de natuurlijke aanmaak van collageen stimuleert. Radiesse is een gel achtige substantie die bestaat uit water en calciumhydroxyapatiet. Dit zijn natuurlijke mineralen die onder andere voorkomen in tanden en botten. De gel van Radiesse wordt binnen drie maanden door het lichaam afgebroken waarbij de mineralen vrij komen. Deze mineralen stimuleren de aanmaak van collageen en elastine. 

Radiesse hersteld volume, lift gezichtscontouren en verstevigt de huid van binnenuit.

Oestrogeen zorgt voor stimulatie van collageen. Tijdens de menopauze neemt het oestrogeen gehalte af waardoor ook de aanmaak van collageen minder is. Bij deze groep vrouwen zal de collageen aanmaak moeizamer op gang komen. Voor het gewenste resultaat moet bij deze groep de behandeling vaak 1 of 2 keer worden herhaald. 

Het duurt 3 maanden tot de collageenaanmaak volledig op gang is. Drie maanden na de laatste behandeling is het resultaat optimaal zichtbaar. 

Bij de meeste mensen houdt het resultaat 15 tot 18 maanden aan

De behandeling

Tijdens het consult wordt een gezichtsanalyse gedaan waarbij er uitgebreid gekeken wordt naar het gezicht. De wensen en mogelijkheden worden besproken waarna er een persoonlijk behandelplan wordt gemaakt.

Voorafgaand aan de behandeling worden er door de arts met de Vectra 3D, foto’s genomen voor in het medisch dossier. 

Indien nodig zal er een verdoving of verdovende zalf worden gebruikt om het te behandelen gebied te verdoven. Vaak is een verdoving niet nodig omdat de meeste behandelingen niet pijnlijk zijn. 

Het gebied wordt vervolgens afgetekend waarna de arts zal starten met de behandeling. 

Over het algemeen duurt een behandeling tussen de 10 en 30 minuten afhankelijk van de uitgebreidheid van de behandeling.  

Indien gewenst kan er een medisch paspoort worden aangemaakt waarin alle behandelingen worden genoteerd. Zo ben je zelf altijd op de hoogte van welke behandeling wanneer heeft plaatsgevonden en welke producten er zijn gebruikt. 

Na de behandeling

Na de behandeling kan er wat zwelling ontstaan, bij Radiesse is er vaak meer zwelling zichtbaar dan bij reguliere fillers. Het is belangrijk om de eerste dag goed koelen om de zwelling en eventuele blauwe plekken te verminderen. De zwelling houdt ongeveer 24-48 uur aan.

Mochten er blauwe plekken zichtbaar zijn dan is het belangrijk dat de zon wordt vermeden. Er wordt aangeraden om dan een hoge SPF zonnebrandcrème te gebruiken om pigmentvlekken te voorkomen. 

Het wordt afgeraden om het behandelde gebied de eerste 2 weken te masseren. Er mogen dan ook geen intensieve gezichtsbehandelingen worden ondergaan. 

De eerste 24 uur wordt geadviseerd geen alcohol te nuttigen, intensief te sporten, of in de sauna, stoombad, zonnebank of infraroodlamp te gaan. Hierdoor neemt de doorbloeding toe en is de kans op blauwe plekken en toename van zwelling groter

Risico's en complicaties van Radiesse

Zoals gezegd is er direct na de behandeling vaak zwelling en enige roodheid zichtbaar. Dit verdwijnt vaak binnen 24 uur. 

Daarnaast is er risico op blauwe plekjes, deze verdwijnen vaak binnen enkele dagen tot een week.

 In het zeldzame geval van een allergische reactie of infectie moet direct contact opgenomen worden met de kliniek voor eventuele medicamenteuze behandeling hiervan.

ERVARINGEN VAN ONZE KLANTEN

STEPHANIE

Na een jojo van 10-15 kilo erop en eraf en er weer op en er weer af, heb ik op mijn 54e echt een bobbelbuik met cellulitis en …..

Meer lezen

CORALIE VAN EYSINGA

Aansluitend bij onderstaande reviews. Laila is warme ontvangst. We hebben veel gedeeld en het toeval wil……

Meer lezen

BODY PALACE

Larenseweg 49
1221 CJ Hilversum

T: 035-2340055
E: info@bodypalace.nl

 

 

Maandag 10:00 - 18:00
Dinsdag 10:00 - 18:00
Woensdag 10:00 - 18:00
Donderdag 10:00 - 18:00
Vrijdag 10:00 - 18:00
Zaterdag 10:00 - 14:00
Zondag Gesloten

 

VOLG ONS