Zichtbaar resultaat

  Transformatie op maat

⁠ Hoogwaardige technologieën

  Ervaren specialisten

ARMVET VERMINDERING

T-shape 2 kan ook gericht zijn op het verminderen van lokaal opgeslagen vet. Het vacuüm en de RF-technologieën kunnen samenwerken om de vetcellen te verwarmen, wat kan leiden tot hun afbraak. Het lichaam kan vervolgens het vrijgekomen vet op een natuurlijke manier afvoeren.

Samengevat bevordert T-shape 2 de collageenproductie, verbetert het de bloedcirculatie en kan het gericht zijn op het verminderen van vet, wat resulteert in een strakkere, stevigere huid en een verbeterde contour van de armen.

VEELGESTELDE VRAGEN

Disclaimer: De effectiviteit van T-shape kan variëren afhankelijk van leeftijd, huidtype en levensstijlkeuzes; individuele resultaten kunnen verschillen en zijn niet gegarandeerd.

Wat is T-Shape 2 en hoe werkt het voor het verminderen van armvet?

T-Shape 2 is een geavanceerd apparaat dat gebruikmaakt van verschillende technologieën, zoals radiofrequentie en ultrasone cavitaties, om gericht armvet te verminderen door de vetcellen aan te pakken.

Hoeveel tijd zit er tussen elke T-Shape 2 sessie voor het beste resultaat?

Voor optimale resultaten wordt meestal een behandelingsschema van enkele weken aangehouden. Dit kan variëren afhankelijk van individuele doelen en reacties.

Zijn er bijwerkingen bij het gebruik van T-Shape 2 voor armvetverlies?

Bijwerkingen zijn over het algemeen mild en tijdelijk, waaronder mogelijk lichte roodheid of zwelling. Deze verdwijnen meestal snel na de behandeling.

Is er enige voorbereiding nodig voor een T-Shape 2 sessie voor armvetverlies?

Over het algemeen is er geen speciale voorbereiding nodig. Het kan echter handig zijn om gehydrateerd te blijven en comfortabele kleding te dragen tijdens de behandeling.

ERVARINGEN VAN ONZE KLANTEN

STEPHANIE

Na een jojo van 10-15 kilo erop en eraf en er weer op en er weer af, heb ik op mijn 54e echt een bobbelbuik met cellulitis en …..

Meer lezen

CORALIE VAN EYSINGA

Aansluitend bij onderstaande reviews. Laila is warme ontvangst. We hebben veel gedeeld en het toeval wil……

Meer lezen

BODY PALACE

Larenseweg 49
1221 CJ Hilversum

T: 035-2340055
E: info@bodypalace.nl

 

 

Maandag 10:00 - 18:00
Dinsdag 10:00 - 18:00
Woensdag 10:00 - 18:00
Donderdag 10:00 - 18:00
Vrijdag 10:00 - 18:00
Zaterdag 10:00 - 14:00
Zondag Gesloten

 

VOLG ONS