Zichtbaar resultaat

  Transformatie op maat

⁠ Hoogwaardige technologieën

  Ervaren specialisten

BODY SHAPING 

Body shaping met de T-Shape 2 is een geavanceerde benadering van huidversteviging, ontworpen om je lichaam op een doeltreffende en comfortabele manier te modelleren. Deze geavanceerde technologie maakt gebruik van radiofrequentie om gericht de huid te verstevigen en te verjongen.

De T-Shape 2 maakt gebruik van gecontroleerde verwarming met radiofrequentie om de collageenproductie te stimuleren. Collageen is essentieel voor de stevigheid en elasticiteit van de huid. Door de temperatuur van de huid te verhogen, bevordert de T-Shape 2 de aanmaak van nieuw collageen, wat resulteert in een merkbare verbetering van de huidtextuur en -tonus.

Een ander kenmerk van de T-Shape 2 is de vacuümtherapie, die de bloedcirculatie en lymfedrainage verbetert. Dit helpt niet alleen bij het afvoeren van toxines, maar stimuleert ook de natuurlijke herstelprocessen van de huid. Het resultaat is een gezondere, stevigere huid met een jeugdige uitstraling.

BODY SHAPING (HUIDVERSTEVIGING)

Ontdek geavanceerde huidversteviging met de T-Shape 2, dé sleutel tot een stevigere en jeugdiger ogende huid. Onze innovatieve radiofrequentietechnologie is gericht op het stimuleren van collageenproductie, wat resulteert in een aanzienlijke vermindering van huidverslapping en rimpels.

Huidverslapping kan veroorzaakt worden door factoren zoals verlies van collageen en elastine, blootstelling aan zonlicht, snelle gewichtsafname en natuurlijk verouderingsproces. Met de T-Shape 2 richten we ons specifiek op het herstellen van deze verloren elementen, waardoor de huid haar stevigheid en elasticiteit terugkrijgt.

Wil je effectieve huidversteviging ervaren en de tekenen van huidverslapping aanpakken? Ontdek de voordelen van de T-Shape 2. Maak vandaag nog een afspraak en herwin een jeugdige uitstraling op een veilige en natuurlijke manie

Resultaat na 1 behandeling zichtbaar
  Jongere uitstraling
  Behandeling zonder operatie
  Gespecialiseerd in huidverbetering

Heeft u nog vragen? Bel nu naar 035-2340055 of mail naar info@bodypalace.nl

ONTDEK DE BESTE EN SNELSTE RESULTATEN IN HUIDVERSTEVIGING!

Het eindresultaat van de T-Shape 2 behandeling varieert per persoon en is afhankelijk van factoren zoals leeftijd, huidtype en de individuele huidopbouw.

Met slechts één behandeling kunt u al aanzienlijke verbeteringen ervaren. De T-Shape 2 is ontworpen om op efficiënte wijze de huid te verstevigen en te verjongen.

Wilt u uw lichaam doelgericht shapen? Voor meer informatie over onze behandelingen staan wij tot uw beschikking. Neem gerust contact met ons op via e-mail, te vinden op onze contactpagina.

ERVAAR ONZE BODYSHAPING RESULTATEN

Bij Body Palace bereiken we indrukwekkende resultaten met onze body shaping behandelingen. Ontdek hoe we je kunnen helpen jouw droomlichaam te bereiken en je zelfvertrouwen te vergroten. Neem contact op voor meer informatie en start jouw transformatie vandaag nog!

Voor Na

VEELGESTELDE VRAGEN

Disclaimer: De effectiviteit van T-shape kan variëren afhankelijk van leeftijd, huidtype en levensstijlkeuzes; individuele resultaten kunnen verschillen en zijn niet gegarandeerd.

Body Shaping/ Huidversteviging met de T- Shape

Liposuctie zonder operatie wordt ook wel Body Shaping genoemd. Slappe huid rond de armen, benen en buik is zonder twijfel een van de meest voorkomende problemen bij vrouwen. Het is een bijkomstigheid van veroudering. Echter zijn er meerdere factoren die het verschijnen van een slappe huid op jonge leeftijd versnellen. Deze behandeling is zeer geschikt voor vrouwen die een zwangerschap achter de rug hebben of voor vrouwen die een snelle gewichtsafname hebben gehad. Met behulp van de T- Shape kan uw lichaam worden geshaped op een manier die diëten en sporten niet kunnen. De T- Shape behandeling is de perfecte niet-chirurgische behandeling voor de gebieden waar hardnekkig vet blijft zitten en de huid aanzienlijk strakker wordt. Daarnaast verminderd de T- Shape ook uitstekend cellulite wat dit een effectieve Body Shaping behandeling maakt.

Hoe werkt de T- Shape?

Met behulp van onze T- Shape techniek kan cellulite effectief worden behandeld. Het medisch gecertificeerde T- Shape apparaat behandelt de probleemzones met een combinatie van bipolaire radiofrequentie, infrarood, vacuüm en mechanische massage. Deze combinatie zorgt voor een hele effectieve behandeling. De bipolaire radiofrequentie zorgt voor huidverstrakking, activeert de stofwisseling (vetafbraak) tot een diepte van 15 mm en verhoogt de zuurstofopname. Het infrarode licht zorgt voor een betere doorbloeding, verwarmt het vetweefsel tot 5 mm diepte en verhoogt de huidelasticiteit. Met behulp van het vacuüm wordt het weefsel gemobiliseerd en zorgt de diepe massage voor een verbeterde lymfedrainage, waarbij de afvoer van vet en afvalstoffen wordt gestimuleerd.

 

De voordelen van de T- Shape techniek

Non-operationeel: T- Shape is zonder operatie en naalden. Deze techniek is goedgekeurd door de FDA.

Pijnloos: de behandelingen voelen als een massage aan en zijn comfortabel. U kunt een rode, warme huid hebben na de behandeling die zelf wegtrekt.

Nieuwe technologie: de T- Shape technologie is zeer effectief door gecombineerde technologieën.

Huidverstrakkend: na een behandeling met de T- Shape zal uw huid gladder, strakker, steviger en gelift zijn.

Wetenschappelijk bewezen: het is wetenschappelijk bewezen dat de T- Shape techniek effectief is voor het verstrakken van de huid.

ERVARINGEN VAN ONZE KLANTEN

STEPHANIE

Na een jojo van 10-15 kilo erop en eraf en er weer op en er weer af, heb ik op mijn 54e echt een bobbelbuik met cellulitis en …..

Meer lezen

CORALIE VAN EYSINGA

Aansluitend bij onderstaande reviews. Laila is warme ontvangst. We hebben veel gedeeld en het toeval wil……

Meer lezen

BODY PALACE

Larenseweg 49
1221 CJ Hilversum

T: 035-2340055
E: info@bodypalace.nl

 

 

Maandag 10:00 - 18:00
Dinsdag 10:00 - 18:00
Woensdag 10:00 - 18:00
Donderdag 10:00 - 18:00
Vrijdag 10:00 - 18:00
Zaterdag 10:00 - 14:00
Zondag Gesloten

 

VOLG ONS