Zichtbaar resultaat

  Transformatie op maat

⁠ Hoogwaardige technologieën

  Ervaren specialisten

FACELIFTING

T-shape 2 is ontworpen als een esthetische behandeling die gericht is op het verbeteren van de huidconditie en het verminderen van tekenen van veroudering. Specifiek voor facelifting kan T-shape 2 de volgende voordelen bieden:

 

1. Huidverstrakking: De radiofrequentietechnologie in T-shape 2 verwarmt de huidlagen, stimuleert de productie van collageen en elastine, wat kan leiden tot een merkbare verstrakking van de huid.

2. Verjonging: De behandeling kan helpen bij het verminderen van fijne lijntjes en rimpels, waardoor de huid een jeugdiger en gladder uiterlijk krijgt.

3. Verbetering van de huidtextuur: Door de combinatie van verschillende technologieën, waaronder vacuüm, kan T-shape 2 de bloedcirculatie verbeteren en de textuur van de huid verfijnen.

4. Veilig en comfortabel: In tegenstelling tot chirurgische faceliftprocedures is T-shape 2 niet-indringend, wat betekent dat er geen operatie of hersteltijd nodig is.

FACELIFT RESULTATEN

Overweeg je een facelift-behandeling? Ontdek de verbluffende resultaten door onze voor-en-na foto’s te bekijken. Ervaar indrukwekkende transformaties in huidspanning, rimpelvermindering en algehele gezichtsverjonging. Maak een weloverwogen besluit met visueel bewijs van onze succesvolle behandelingen.”

Voor Na

VEELGESTELDE VRAGEN

Disclaimer: De effectiviteit van T-shape kan variëren afhankelijk van leeftijd, huidtype en levensstijlkeuzes; individuele resultaten kunnen verschillen en zijn niet gegarandeerd.

De voordelen van de T- Shape techniek

Non-operationeel: T- Shape is zonder operatie en naalden. Deze techniek is goedgekeurd door de FDA.
Pijnloos: de behandelingen voelen als een massage aan en zijn comfortabel. U kunt een rode, warme huid hebben na de behandeling die zelf wegtrekt.
Nieuwe technologie: de T- Shape technologie is zeer effectief door gecombineerde technologieën.
Huidverstrakkend: na een behandeling met de T- Shape zal uw huid gladder, strakker, steviger en gelift zijn.

Wetenschappelijk bewezen: het is wetenschappelijk bewezen dat de T- Shape techniek effectief is voor het verstrakken van de huid.

Wat is collageen?

Collageen is een belangrijk eiwit in ons lichaam. Het geeft structuur en elasticiteit aan onze nagels, botten, spieren, gewrichten en haar. Daarnaast zorgt het voor de stevigheid van onze huid. Ons lichaam maakt collageen zelf aan, maar na ons 25ste jaar neemt dit sterk af. Na 50 jaar maakt ons lichaam praktisch geen collageen meer aan. Hier krijgt men rimpels en cellulitis van. Suikers, te veel zon en roken zijn van negatieve invloed op de collageenproductie.

Facelifting met de T-Shape 2

Een facelift bij Bodypalace voeren wij met behulp van de T- Shape uit. De T- Shape werkt met behulp van een combinatie van 4 componenten. Deze combinatie bestaat uit een vacuüm, mechanische massage, infrarood licht en bipolaire radiofrequentie. Deze radiofrequentie verstrakt de huid, lift de huid en vermindert de rimpels. De T- Shape technologie stimuleert de collageen- en elastine productie wat ervoor zorgt dat de huid strakker wordt gemaakt en rimpels en fijne lijntjes worden verminderd.

Wij verwijzen u graag naar onze tarievenpagina om de tarieven voor de facelift behandelingen te bekijken.

Wat is facelifting?

Na ons 25ste levensjaar wordt ons collageen minder actief. Naarmate we ouder worden, neemt de productie gestaag af. Collageen is verantwoordelijk voor de aanmaak van nieuwe huidcellen en draagt bij aan het jong, stevig en soepel houden van de huid. Deze unieke T- Shape methode zorgt ervoor dat de collageen aanmaak actiever wordt met behulp van infrarood licht.

ERVARINGEN VAN ONZE KLANTEN

STEPHANIE

Na een jojo van 10-15 kilo erop en eraf en er weer op en er weer af, heb ik op mijn 54e echt een bobbelbuik met cellulitis en …..

Meer lezen

CORALIE VAN EYSINGA

Aansluitend bij onderstaande reviews. Laila is warme ontvangst. We hebben veel gedeeld en het toeval wil……

Meer lezen

BODY PALACE

Larenseweg 49
1221 CJ Hilversum

T: 035-2340055
E: info@bodypalace.nl

 

 

Maandag 10:00 - 18:00
Dinsdag 10:00 - 18:00
Woensdag 10:00 - 18:00
Donderdag 10:00 - 18:00
Vrijdag 10:00 - 18:00
Zaterdag 10:00 - 14:00
Zondag Gesloten

 

VOLG ONS