Zichtbaar resultaat

  Transformatie op maat

⁠ Hoogwaardige technologieën

  Ervaren specialisten

Drs. Jorien van de Pas

Ik accentueer graag de schoonheid en streef naar een natuurlijk resultaat.

Drs. Jorien van de Pas is gespecialiseerd in behandelingen met botulinetoxine (Botox) en fillers.

BIG-nummer: 39922090801

FILLERS BEHANDELING

De behandeling

Tijdens het consult wordt een gezichtsanalyse gedaan waarbij er uitgebreid gekeken wordt naar het gezicht. De wensen en mogelijkheden worden besproken waarna er een persoonlijk behandelplan wordt gemaakt. Voorafgaand aan de behandeling worden er door de arts foto’s genomen voor in het medisch dossier.

Indien nodig zal er een verdoving of verdovende zalf worden gebruikt om het te behandelen gebied te verdoven. Vaak is een verdoving niet nodig omdat de meeste behandelingen niet pijnlijk zijn. Het gebied wordt vervolgens afgetekend waarna de arts zal starten met de behandeling.

Over het algemeen duurt een behandeling tussen de 10 en 30 minuten afhankelijk van de uitgebreidheid van de behandeling. Indien gewenst kan er een medisch paspoort worden aangemaakt waarin alle behandelingen worden genoteerd. Zo ben je zelf altijd op de hoogte van welke behandeling wanneer heeft plaatsgevonden en welke producten er zijn gebruikt.

Nazorg

Na de filler behandeling kan er wat zwelling ontstaan. Het is belangrijk om de eerste dag goed koelen om de zwelling en eventuele blauwe plekken te verminderen.

Mochten er blauwe plekken zichtbaar zijn dan is het belangrijk dat de zon wordt vermeden. Er wordt aangeraden om dan een hoge SPF zonnebrandcrème te gebruiken om pigmentvlekken te voorkomen.

De filler heeft tijd nodig om in het weefsel te integreren. Het wordt daarom afgeraden om het behandelde gebied de eerste 2 weken te masseren tenzij de arts dit uitdrukkelijk instrueert. Er mogen dan ook geen intensieve gezichtsbehandelingen worden ondergaan.

De eerste 24 uur wordt geadviseerd geen alcohol te nuttigen, intensief te sporten, of in de sauna, stoombad, zonnebank of infraroodlamp te gaan. Hierdoor neemt de doorbloeding toe en is de kans op blauwe plekken en toename van zwelling groter.

VEELGESTELDE VRAGEN

Wat zijn de risico’s en complicaties van fillers?

Na de behandeling kan er sprake zijn van roodheid, milde zwelling en blauwe plekken. Dit verdwijnt vaak vanzelf binnen enkele uren tot dagen. Blauwe plekken kunnen tot 2 weken na behandeling zichtbaar zijn.

Niemand is symmetrisch. Er wordt gestreefd naar symmetrie maar dit kan niet gegarandeerd worden.

Bobbeltjes of onregelmatigheden kunnen optreden, maar verdwijnen over het algemeen vanzelf.

Mochten er verder nog vragen of klachten zijn na de behandeling, dan kan er contact opgenomen worden met de praktijk om dit te verhelpen.

Soorten fillers:

Belotero
De fillers van zijn gemaakt van hyaluronzuur. Hyaluronzuur is een lichaamseigen stof die volledig afbreekbaar is. Door een geavanceerde techniek integreert deze filler optimaal in het weefsel. Dit zorgt voor een egaal en natuurlijk resultaat.

Afhankelijk van de behandeling en het type filler dat wordt gebruikt is het effect van 9-12 maanden zichtbaar.

Radiesse
Radiesse is een gel achtige substantie die bestaat uit water en calciumhydroxyapatiet. Dit zijn natuurlijke mineralen die onder andere voorkomen in tanden en botten. De gel van Radiesse wordt binnen drie maanden door het lichaam afgebroken waarbij de mineralen vrij komen. Deze mineralen stimuleren de aanmaak van collageen en elastine. Het herstelt volumeverlies, lift gezichtscontouren en verstevigt de huid van binnenuit. Radiesse kan gebruikt worden als filler maar ook ter verbetering van de huidkwaliteit.

Bij (post)menopauzale vrouwen moet de behandeling vaak 1 of 2 keer worden herhaald voor een optimaal resultaat. 1 tot 3 maanden na de laatste behandeling zie je optimaal resultaat
Bij de meeste mensen houdt het resultaat 15 tot 18 maanden aan.

Wat zijn fillers?

Met de leeftijd neemt de hoeveelheid natuurlijk hyaluronzuur in de huid af waardoor je minder vocht vasthoudt en de huid verslapt. Ook neemt de hoeveelheid vet en bot af waardoor onderliggend weefsel stevigheid verliezen. Dit in combinatie met andere factoren zoals bijvoorbeeld zonneschade, hormonen en roken zorgen ervoor dat je er ouder uit komt te zien.

Door middel van injectie met, een tijdelijke hyaluronzuur filler of een collageen stimulerende filler, kan volumeverlies en gezichtscontour hersteld worden. De duur van de werking verschilt per persoon en is afhankelijk van het soort filler dat is gebruikt.

ERVARINGEN VAN ONZE KLANTEN

STEPHANIE

Na een jojo van 10-15 kilo erop en eraf en er weer op en er weer af, heb ik op mijn 54e echt een bobbelbuik met cellulitis en …..

Meer lezen

CORALIE VAN EYSINGA

Aansluitend bij onderstaande reviews. Laila is warme ontvangst. We hebben veel gedeeld en het toeval wil……

Meer lezen

BODY PALACE

Larenseweg 49
1221 CJ Hilversum

T: 035-2340055
E: info@bodypalace.nl

 

 

Maandag 10:00 - 18:00
Dinsdag 10:00 - 18:00
Woensdag 10:00 - 18:00
Donderdag 10:00 - 18:00
Vrijdag 10:00 - 18:00
Zaterdag 10:00 - 14:00
Zondag Gesloten

 

VOLG ONS