Zichtbaar resultaat

  Transformatie op maat

⁠ Hoogwaardige technologieën

  Ervaren specialisten

ERVAAR DE VOORDELEN VAN
LYMPHEDRAINAGE

Lymfedrainage is een techniek die gericht is op het stimuleren van de lymfestroom in het lichaam. Het lymfestelsel is verantwoordelijk voor het verwijderen van afvalstoffen, toxines en overtollig vocht uit het lichaam. Lymfedrainage helpt bij het bevorderen van een gezonde lymfestroom, waardoor de afvoer van vocht en afvalstoffen wordt gestimuleerd. Dit kan helpen bij het verminderen van zwellingen, verbeteren van de circulatie en het versterken van het immuunsysteem.

Oedeem is een aandoening waarbij er een abnormale ophoping van vocht in de weefsels van het lichaam is, wat resulteert in zwelling. Dit kan veroorzaakt worden door verschillende factoren, waaronder letsel, chirurgie, bepaalde medische aandoeningen of een verminderde lymfecirculatie. Oedeem kan ongemak veroorzaken en de mobiliteit beïnvloeden.

Hoe werkt T-shape 2 voor lymphedrainage?

De T-Shape 2 is een geavanceerd systeem voor lymfedrainage en oedeemtherapie dat verschillende technologieën integreert, zoals radiofrequentie en vacuümtherapie, om deze problemen aan te pakken:

  1. Radiofrequentie (RF) Technologie: RF-energie wordt gebruikt om de circulatie te verbeteren, de weefselregeneratie te stimuleren en de collageenproductie te bevorderen. Dit kan helpen bij het verminderen van ontstekingen en het bevorderen van een gezonde weefselherstel.
  2. Vacuümtherapie: Deze techniek maakt gebruik van gecontroleerde vacuümkracht om de lymfestroom te stimuleren, waardoor de afvoer van overtollig vocht wordt vergemakkelijkt. Het verbetert ook de bloedcirculatie en helpt bij het verminderen van zwellingen.
  3. Siliconen Handstuk: De T-Shape 2 is uitgerust met een speciaal handstuk met siliconen, waardoor de behandeling niet alleen effectief is, maar ook comfortabel en veilig voor de huid.

Stimulatie van het lymfestelsel

Door deze geavanceerde technologieën te combineren, helpt de T-Shape 2 bij het verbeteren van de lymfecirculatie, het verminderen van zwellingen en het bevorderen van een gezonde weefseldrainage. Dit kan resulteren in een verlichting van symptomen geassocieerd met oedeem en een algeheel gevoel van welzijn en comfort.

Het is belangrijk om te benadrukken dat T-Shape 2 niet alleen gericht is op cosmetische doeleinden, maar vooral op het verbeteren van de gezondheid en het welzijn door het stimuleren van een gezonde lymfestroom en het verminderen van oedeem. Raadpleeg een professional voor advies en behandeling op maat.

ERVARINGEN VAN ONZE KLANTEN

STEPHANIE

Na een jojo van 10-15 kilo erop en eraf en er weer op en er weer af, heb ik op mijn 54e echt een bobbelbuik met cellulitis en …..

Meer lezen

CORALIE VAN EYSINGA

Aansluitend bij onderstaande reviews. Laila is warme ontvangst. We hebben veel gedeeld en het toeval wil……

Meer lezen

BODY PALACE

Larenseweg 49
1221 CJ Hilversum

T: 035-2340055
E: info@bodypalace.nl

 

 

Maandag 10:00 - 18:00
Dinsdag 10:00 - 18:00
Woensdag 10:00 - 18:00
Donderdag 10:00 - 18:00
Vrijdag 10:00 - 18:00
Zaterdag 10:00 - 14:00
Zondag Gesloten

 

VOLG ONS