Zichtbaar resultaat

  Transformatie op maat

⁠ Hoogwaardige technologieën

  Ervaren specialisten

BUIK AFSLANKEN MET T-SHAPE 2:
SNELLE EN EFFECTIEVE RESULTATEN

Ontdek de ultieme oplossing voor buik afslanken met de T-Shape 2 bij Body Palace. Onze geavanceerde behandeling combineert radiofrequentietechnologie en vacuümtherapie om gericht vet te verminderen en de huid te verstrakken. Of je nu van een strakkere taille droomt of overtollig buikvet wilt aanpakken, de T-Shape 2 biedt snelle en effectieve resultaten. Transformeer je buikomtrek en herwin zelfvertrouwen. Neem vandaag nog contact op voor meer informatie en start jouw reis naar een slankere buik!

BUIKVET VERMINDEREN MET T-SHAPE 2: SNELLE OPLOSSING VOOR HARDNEKKIG VET

Vecht u tegen hardnekkig buikvet ondanks intensieve trainingen en strikte diëten? Ontdek de kracht van T-Shape 2, de ideale oplossing om direct buikvet te verminderen en de huid te verstevigen, allemaal in één behandeling.

Het is frustrerend wanneer hard werken niet het gewenste resultaat oplevert. Met T-Shape 2 bieden we een effectieve methode om dat laatste buikvet aan te pakken. Vergeet langdurige inspanningen, ervaar directe verbeteringen in uw buikomtrek en geniet van een strakkere huid.

 

Non- invasieve behandeling
  Plaatselijk afvallen
  Alternatief liposuctie
  Huidverstrakking
  Zichtbaar resultaat na 1 behandeling

Heeft u nog vragen? Bel nu naar 035-2340055 of mail naar info@bodypalace.nl

PLAATSELIJK AFVALLEN

In tegenstelling tot andere technieken zoals Vetbevriezen en Coolsculpting biedt T-Shape 2 direct na 1 behandeling gelijk resultaat. De buikbehandeling biedt naast het buikvet vermindering ook lifting en verstrakking van de huid.

Wat doet T- Shape 2?

Bipolaire radiofrequentie; helpt de huid in de diepte te verstevigen door de productie van nieuw collageen te stimuleren en het bestaande collageen strakker te maken

Vacuümafzuiging; vacuüm ondersteunde technologie tilt, vouwt en verdicht de huid om de lokale bloedcirculatie te verhogen

LLLT Laser;laserlicht stimuleert de energie producerende delen van de cel om stoffen aan te maken die het vernieuwingsproces van de beschadigde cellen versnellen

Mesoperatie;elektroporatie bestaat uit het toedienen van elektrische schokken van heel korte duur op de cellen en weefsels. Hierdoor worden de microporiën van de huid geopend en de actieve bestanddelen kunnen binnendringen.

ERVAAR ONZE AFSLANK RESULTATEN

Bij Body Palace bereiken we indrukwekkende resultaten met onze afslank behandelingen. Ontdek hoe we je kunnen helpen jouw droomlichaam te bereiken en je zelfvertrouwen te vergroten. Neem contact op voor meer informatie en start jouw transformatie vandaag nog!

Voor Na
Voor Na

VEELGESTELDE VRAGEN

Disclaimer: De effectiviteit van T-shape kan variëren afhankelijk van leeftijd, huidtype en levensstijlkeuzes; individuele resultaten kunnen verschillen en zijn niet gegarandeerd.

De buikbehandeling

Bij de T- Shape techniek wordt de huid behandelt met een combinatie van vacuüm, mechanische massage, infrarood licht en bipolaire frequentie. Deze combinatie vormt een erg krachtige behandeling. De bipolaire radiofrequentie verhoogt de zuurstofopname, verstrakt de huid en activeert de stofwisseling (vetafbraak) tot een 15 mm diepte. Het infrarode licht verwarmt het vetweefsel, zorgt voor een betere doorbloedingen en verhoogt de huidelasticiteit. Het vacuüm mobiliseert het weefsel en de diepe massage is van positieve invloed op de lymfedrainage, waarbij de afvoer van afvalstoffen en vet wordt gestimuleerd.

Zichtbaar resultaat na 1 buikbehandeling

Een afslankkuur bestaat uit minimaal 1 behandeling. Na 8 behandeling is er een grote afname in de lichaamsomtrek waarneembaar. Daarnaast verbeteren de contouren aanzienlijk en wordt de huid gladder, strakker en steviger.

Voordelen T- Shape 2

Non-operationeel: T- Shape 2 is zonder operatie en naalden.

Pijnloos: de behandelingen voelen als een massage aan en zijn comfortabel.

Nieuwe technologie: de T- Shape 2 is zeer effectief door de gecombineerde technologieën.

Huidverstrakkend: na een behandeling met de T- Shape 2 zal uw huid gladder, strakker, steviger en gelift zijn.
Wetenschappelijk bewezen: het is wetenschappelijk bewezen dat de T- Shape techniek effectief is voor het verstrakken van de huid.

Buikbehandeling is pijnloos

De afslankbehandeling is erg krachtig, maar doet geen pijn. De huid zal wat rood worden en warm aanvoelen. Na de buikbehandeling kunnen de dagelijkse bezigheden weer worden opgepakt. Het wordt aangeraden om extra water na de behandeling te drinken in verband met de afvoer van afvalstoffen.

ERVARINGEN VAN ONZE KLANTEN

STEPHANIE

Na een jojo van 10-15 kilo erop en eraf en er weer op en er weer af, heb ik op mijn 54e echt een bobbelbuik met cellulitis en …..

Meer lezen

CORALIE VAN EYSINGA

Aansluitend bij onderstaande reviews. Laila is warme ontvangst. We hebben veel gedeeld en het toeval wil……

Meer lezen

BODY PALACE

Larenseweg 49
1221 CJ Hilversum

T: 035-2340055
E: info@bodypalace.nl

 

 

Maandag 10:00 - 18:00
Dinsdag 10:00 - 18:00
Woensdag 10:00 - 18:00
Donderdag 10:00 - 18:00
Vrijdag 10:00 - 18:00
Zaterdag 10:00 - 14:00
Zondag Gesloten

 

VOLG ONS