"Ik ben zeer tevreden! ..."

035-2340055

Gratis consult gesprek

a

Buikvet verminderen

Soms lukt het niet om die laatste buikvet weg te werken hoe hard u ook traint en dieet. T-Shape 2 is de alternatief om het buikvet direct te verminderen en de huid te verstevigen in 1 behandeling. 

Benieuwd naar het plaatselijk afslanken? Maak een gratis proefbehandeling om het resultaat te zien.

 

R

Non- invasieve behandeling

R

Plaatselijk afvallen

R

Alternatief liposuctie

R

Huidverstrakking

R

Zichtbaar resultaat na 1 behandeling

Heeft u nog vragen? Bel 035-2340055

Heeft u nog vragen?
Bel 035-2340055

Plaatselijk afvallen

R

In tegenstelling tot andere technieken zoals Vetbevriezen en Coolsculpting biedt T-Shape 2 direct na 1 behandeling gelijk resultaat. De buikbehandeling biedt naast het buikvet vermindering ook lifting en verstrakking van de huid.  

R

Wat doet T- Shape 2?

 1. Bipolaire radiofrequentie; helpt de huid in de diepte te verstevigen door de productie van nieuw collageen te stimuleren en het bestaande collageen strakker te maken

2. Vacuümafzuiging; vacuüm ondersteunde technologie tilt, vouwt en verdicht de huid om de lokale bloedcirculatie te verhogen

  1. LLLT Laser;laserlicht stimuleert de energie producerende delen van de cel om stoffen aan te maken die het vernieuwingsproces van de beschadigde cellen versnellen
  2. Mesoperatie;elektroporatie bestaat uit het toedienen van elektrische schokken van heel korte duur op de cellen en weefsels. Hierdoor worden de microporiën van de huid geopend en de actieve bestanddelen kunnen binnendringen. 

 

Resultaat afslanken

Before afslanken
After afslanken
Before afslanken
After afslanken

Afslanken voordeelpakketten

Buik  of rug 30 minuten

Pakket 8 behandelingen (+1 GRATIS behandeling)              van €899  voor 799,-

Pakket 10 behandelingen (+2 GRATIS behandelingen) van €1199  voor 999,-
Losse behandeling (30 minuten)  99,-
 

* De aangeboden pakketten die bij elke behandeling staat vermeld, zorgen voor een optimaal resultaat.

De buikbehandeling

Bij de T- Shape techniek wordt de huid behandelt met een combinatie van vacuüm, mechanische massage, infrarood licht en bipolaire frequentie. Deze combinatie vormt een erg krachtige behandeling. De bipolaire radiofrequentie verhoogt de zuurstofopname, verstrakt de huid en activeert de stofwisseling (vetafbraak) tot een 15 mm diepte. Het infrarode licht verwarmt het vetweefsel, zorgt voor een betere doorbloedingen en verhoogt de huidelasticiteit. Het vacuüm mobiliseert het weefsel en de diepe massage is van positieve invloed op de lymfedrainage, waarbij de afvoer van afvalstoffen en vet wordt gestimuleerd.

Zichtbaar resultaat na 1 buikbehandeling

Een afslankkuur bestaat uit minimaal 1 behandeling. Na 8 behandeling is er een grote afname in de lichaamsomtrek waarneembaar. Daarnaast verbeteren de contouren aanzienlijk en wordt de huid gladder, strakker en steviger. 

Buikbehandeling is pijnloos

De afslankbehandeling is erg krachtig, maar doet geen pijn. De huid zal wat rood worden en warm aanvoelen. Na de buikbehandeling kunnen de dagelijkse bezigheden weer worden opgepakt. Het wordt aangeraden om extra water na de behandeling te drinken in verband met de afvoer van afvalstoffen.

Voordelen T- Shape 2

  • Non-operationeel: T- Shape 2 is zonder operatie en naalden. 
  • Pijnloos: de behandelingen voelen als een massage aan en zijn comfortabel. 
  • Nieuwe technologie: de T- Shape 2 is zeer effectief door de gecombineerde technologieën. 
  • Huidverstrakkend: na een behandeling met de T- Shape 2 zal uw huid gladder, strakker, steviger en gelift zijn. 

Wetenschappelijk bewezen: het is wetenschappelijk bewezen dat de T- Shape techniek effectief is voor het verstrakken van de huid.

Afspraak maken

Door het onderstaande formulier in te vullen kunt u een afspraak met ons maken. Wij nemen z.s.m. contact met je op.

DD slash MM slash JJJJ

Heeft u nog vragen? Bel 035-2340055
Heeft u nog vragen?
Bel 035-2340055

Scherpe tarieven en persoonlijke aandacht

Gratis advies op maat bij Bodypalace

Gespecialiseerd in huidverbetering

Wat zeggen onze klanten

google reviews

Zoe Oosterveld
1 review

review

Ik ben heel erg tevreden! Al na mijn tweede behandeling zie ik een enorm verschil in mijn haargroei. Laila is een heel aardige vrouw die je duidelijk kunt zien, geniet van haar werk.

Ze zorgt ervoor dat je resultaat ziet en zorgt er tegelijkertijd voor dat je als cliënt op je gemak voelt. Ik zou haar zeker aanbevelen aan iedereen die geïnteresseerd is in laserontharing.”

Farzanna Faqiri
1 review

review

6 weken geleden ben ik gestart bij BodyPalace met de T-Shape behandelingen voor huidverstrakking, cellulitis en vermindering van het vetweefsel. Door mijn zwangerschappen ben ik veel aangekomen en kreeg ik last van huidverslapping. Ik was dan ook het vertrouwen in mijn lichaam kwijt. Maar de resultaten van de T-Shape behandelingen is ongelofelijk. Ik ben veel centimeters kwijt op mijn benen en buik. Mijn cellulitis is bijna zo goed als weg. En mijn huid voelt zo zacht en egaal aan.

Ik voel mij ontzettend op mijn gemak bij Laila. Ze heeft een luisterend oor en geeft je eerlijk advies op maat. Mijn kuur is bijna voorbij, maar ik zal zeker doorgaan met onderhoudsbehandelingen om mijn buik en benen in shape te houden.”

Veronica Denhertog
1 review

review

"Laila is een vakvrouw. Zij geeft een duidelijke uitleg aan de klant tijdens de intake en de proefbehandeling. Zij kijkt goed wat de klant nodig heeft.

De afspraken zijn zeer goed in te plannen, want Laila is flexibel. Ik ben erg blij met Laila en de resultaten die ik tot op heden heb behaald."

Dominique Visser
1 review

review

Body Palace; een fijne, schone, professionele salon waar ik ongelofelijk blij ben met de laser hair removal behandelingen bij Laila 😊

Na de eerste behandelingen direct resultaat, eerlijk advies op maat, bij Laila weet je waar aan toe bent en krijg je kwaliteit!

Voor mij geen andere salon meer!

Saila D
1 review

review

Hele fijne ervaring gehad bij Body palace, na de eerste keer laseren al gelijk resultaat. Duidelijke communicatie en ook bekend met de donkere/gekleurde huid

Doua Doua
1 review

review

Laila is vakkundig, transparant, professioneel, klantvriendelijk en servicegericht.
Als gevolg van huidoverschot ben ik bij Laila terecht gekomen en zijn we gestart met de T-shape2. Ik was onzeker omdat ik niet wist of dit voor mij passend zou zijn. In mijn zoektocht heb ik namelijk meerdere keren te horen gekregen dat een armoperatie de enige mogelijkheid was.

Ik heb een aantal armsessies gehad bij Laila. En ik ben tevreden met het resultaat. Met veel plezier kom ik naar de sfeervolle salon van Laila. Ik raad iedereen aan die last heeft van o.a. huidoverschot om naar Body Palace te komen.

Chat openen