Zichtbaar resultaat

  Transformatie op maat

⁠ Hoogwaardige technologieën

  Ervaren specialisten

ARMLIFTING

T-shape 2 is een geavanceerd systeem voor armlifting dat gebruikmaakt van innovatieve technologieën zoals radiofrequentie, vacuüm en infrarood om de huidstructuur te verbeteren en de stevigheid van de armen te versterken. Deze behandeling stimuleert de natuurlijke productie van collageen en verbetert de bloedcirculatie, wat resulteert in een verjongde en strakkere huid. Door gericht te werken op verschillende lagen van de huid, helpt T-shape 2 om overtollig vet te verminderen, cellulitis te verminderen en de algehele contour van de armen te verbeteren. Deze doeltreffende technologie maakt armlifting mogelijk zonder de noodzaak van chirurgie, waardoor het een aantrekkelijke optie is voor diegenen die op zoek zijn naar een niet-ingrijpende, maar effectieve oplossing voor een jeugdiger ogende huid.

Hoe zorgt T- shape 2 voor armverstrakking?

1. Radiofrequentie (RF): De behandeling maakt gebruik van radiofrequentie, een technologie die diep in de huid doordringt. De RF-energie verwarmt de onderliggende huidlagen, waaronder het collageen, een eiwit dat de huid stevigheid geeft. Door deze verwarming wordt de natuurlijke productie van nieuw collageen gestimuleerd, wat de huid steviger maakt en fijne lijntjes kan verminderen.

2. Vacuüm: Het vacuümsysteem helpt bij het verbeteren van de bloedcirculatie en lymfedrainage in het behandelde gebied. Dit kan helpen bij het verminderen van vochtophopingen en het verwijderen van afvalstoffen, wat een positief effect kan hebben op de algehele gezondheid van de huid.

3. Infraroodlicht: Infraroodlicht wordt gebruikt om dieper in de huidlagen door te dringen. Het kan de bloedcirculatie verbeteren en de zuurstoftoevoer naar de cellen verhogen. Dit draagt bij aan een gezonde huid en kan ook helpen bij het verminderen van cellulitis en het egaliseren van de huidtextuur.

RESULTATEN ARMLIFTING

Ontdek strakkere, jeugdige armen met onze effectieve armlifting behandelingen. Zichtbare resultaten en hernieuwd zelfvertrouwen

Voor Na

VEELGESTELDE VRAGEN

Disclaimer: De effectiviteit van T-shape kan variëren afhankelijk van leeftijd, huidtype en levensstijlkeuzes; individuele resultaten kunnen verschillen en zijn niet gegarandeerd.

Wat doet een T- Shape?

Arm Lifting met de T- Shape gaat met behulp van bipolaire radiofrequentie, infrarood licht, vacuüm en mechanische massage. In het handstuk zitten rollen die glijden over de vacuüm gezogen huid. Dit stimuleert de afvoer van afvalstoffen en vet. Met de bipolaire radiofrequentie wordt de stofwisseling gestimuleerd, wordt de zuurstofopname vergroot en wordt de huid verstrakt. Het infrarood licht verbetert de doorbloeding en de huidelasticiteit. De T- Shape behandeling is pijnloos en effectief. Na de behandeling kan uw huid enkele uren wat rood en warm zijn.

Het snelle resultaat van Arm Lifting

Een Arm Lifitng kuur bestaat uit minimaal 8 behandelingen. Na 8 behandeling is er een duidelijke afname in de omtrek van de armen. De armen zien er strakker uit, de huid is aanzienlijk verbeterd en de hoeveelheid vet is minder. Het eindresultaat is variërend per persoon en is afhankelijk van onder andere leeftijd, huidtype en opbouw van de huid.

De voordelen van de T- Shape techniek

Non-operationeel: T- Shape is zonder operatie en naalden. Deze techniek is goedgekeurd door de FDA.
Pijnloos: de behandelingen voelen als een massage aan en zijn comfortabel. U kunt een rode, warme huid hebben na de behandeling die zelf wegtrekt.
Nieuwe technologie: de T- Shape technologie is zeer effectief door gecombineerde technologieën.
Huidverstrakkend: na een behandeling met de T- Shape zal uw huid gladder, strakker, steviger en gelift zijn.
Wetenschappelijk bewezen: het is wetenschappelijk bewezen dat de T- Shape techniek effectief is voor het verstrakken van de huid.

ERVARINGEN VAN ONZE KLANTEN

STEPHANIE

Na een jojo van 10-15 kilo erop en eraf en er weer op en er weer af, heb ik op mijn 54e echt een bobbelbuik met cellulitis en …..

Meer lezen

CORALIE VAN EYSINGA

Aansluitend bij onderstaande reviews. Laila is warme ontvangst. We hebben veel gedeeld en het toeval wil……

Meer lezen

BODY PALACE

Larenseweg 49
1221 CJ Hilversum

T: 035-2340055
E: info@bodypalace.nl

 

 

Maandag 10:00 - 18:00
Dinsdag 10:00 - 18:00
Woensdag 10:00 - 18:00
Donderdag 10:00 - 18:00
Vrijdag 10:00 - 18:00
Zaterdag 10:00 - 14:00
Zondag Gesloten

 

VOLG ONS