"Ik ben zeer tevreden! ..."

035-2340055

Gratis consult gesprek

a

Arm Lifting

Arm lifting vereist geen operatie. T- Shape shaped uw arm en maakt de losse huid strakker. Traditionele liposuctie is een procedure waarbij vet uit de lichaamsdelen wordt verwijderd. Dit is een erg invasieve procedure.

R

Scherpe tarieven

R

Persoonlijke aandacht

R

Altijd dezelfde behandelaar

R

Gratis advies op maat

R

Gespecialiseerd in huidverbetering

Heeft u nog vragen? Bel 035-2340055

Heeft u nog vragen?
Bel 035-2340055

Arm lifting behandeling

R

Slankere armen

U kunt slankere armen krijgen met een nieuwe techniek genaamd T- Shape. Het helpt bij het shapen van de bovenarmen zonder dat er verdoving of scalpels nodig zijn.
R

Slappe huid verstevigen

Wilt u van de losse huid bij uw armen af? Wilt u voorzien worden van meer informatie over de behandelingen? Dat kan! Neem gerust contact met ons op per e-mail via onze contactpagina. Indien u direct contact wenst, kunt u ons uiteraard ook telefonisch bereiken. Wij hopen u gauw te spreken en van dienst te kunnen zijn.

Armlifting voordeelpakketten

 

Pakket 8 behandelingen (+1 gratis behandeling)  van €899  voor 799,-
Pakket 10 behandelingen (+2 behandelingen)  van €1199  voor 999,-
Losse behandeling  99,-

* De aangeboden pakketten die bij elke behandeling staat vermeld, zorgen voor een optimaal resultaat.

Armlifting

Wat doet een T- Shape?

Arm Lifting met de T- Shape gaat met behulp van bipolaire radiofrequentie, infrarood licht, vacuüm en mechanische massage. In het handstuk zitten rollen die glijden over de vacuüm gezogen huid. Dit stimuleert de afvoer van afvalstoffen en vet. Met de bipolaire radiofrequentie wordt de stofwisseling gestimuleerd, wordt de zuurstofopname vergroot en wordt de huid verstrakt. Het infrarood licht verbetert de doorbloeding en de huidelasticiteit. De T- Shape behandeling is pijnloos en effectief. Na de behandeling kan uw huid enkele uren wat rood en warm zijn.

Het snelle resultaat van Arm Lifting

Een Arm Lifitng kuur bestaat uit minimaal 8 behandelingen. Na 8 behandeling is er een duidelijke afname in de omtrek van de armen. De armen zien er strakker uit, de huid is aanzienlijk verbeterd en de hoeveelheid vet is minder. Het eindresultaat is variërend per persoon en is afhankelijk van onder andere leeftijd, huidtype en opbouw van de huid.

De voordelen van de T- Shape techniek

  • Non-operationeel: T- Shape is zonder operatie en naalden. Deze techniek is goedgekeurd door de FDA.
  • Pijnloos: de behandelingen voelen als een massage aan en zijn comfortabel. U kunt een rode, warme huid hebben na de behandeling die zelf wegtrekt. 
  • Nieuwe technologie: de T- Shape technologie is zeer effectief door gecombineerde technologieën. 
  • Huidverstrakkend: na een behandeling met de T- Shape zal uw huid gladder, strakker, steviger en gelift zijn. 

Wetenschappelijk bewezen: het is wetenschappelijk bewezen dat de T- Shape techniek effectief is voor het verstrakken van de huid.

Afspraak maken

Door het onderstaande formulier in te vullen kunt u een afspraak met ons maken. Wij nemen z.s.m. contact met je op.

DD slash MM slash JJJJ

Heeft u nog vragen? Bel 035-2340055
Heeft u nog vragen?
Bel 035-2340055

Scherpe tarieven en persoonlijke aandacht

Gratis advies op maat bij Bodypalace

Gespecialiseerd in huidverbetering

Wat zeggen onze klanten

google reviews

Zoe Oosterveld
1 review

review

Ik ben heel erg tevreden! Al na mijn tweede behandeling zie ik een enorm verschil in mijn haargroei. Laila is een heel aardige vrouw die je duidelijk kunt zien, geniet van haar werk.

Ze zorgt ervoor dat je resultaat ziet en zorgt er tegelijkertijd voor dat je als cliënt op je gemak voelt. Ik zou haar zeker aanbevelen aan iedereen die geïnteresseerd is in laserontharing.”

Farzanna Faqiri
1 review

review

6 weken geleden ben ik gestart bij BodyPalace met de T-Shape behandelingen voor huidverstrakking, cellulitis en vermindering van het vetweefsel. Door mijn zwangerschappen ben ik veel aangekomen en kreeg ik last van huidverslapping. Ik was dan ook het vertrouwen in mijn lichaam kwijt. Maar de resultaten van de T-Shape behandelingen is ongelofelijk. Ik ben veel centimeters kwijt op mijn benen en buik. Mijn cellulitis is bijna zo goed als weg. En mijn huid voelt zo zacht en egaal aan.

Ik voel mij ontzettend op mijn gemak bij Laila. Ze heeft een luisterend oor en geeft je eerlijk advies op maat. Mijn kuur is bijna voorbij, maar ik zal zeker doorgaan met onderhoudsbehandelingen om mijn buik en benen in shape te houden.”

Veronica Denhertog
1 review

review

"Laila is een vakvrouw. Zij geeft een duidelijke uitleg aan de klant tijdens de intake en de proefbehandeling. Zij kijkt goed wat de klant nodig heeft.

De afspraken zijn zeer goed in te plannen, want Laila is flexibel. Ik ben erg blij met Laila en de resultaten die ik tot op heden heb behaald."

Dominique Visser
1 review

review

Body Palace; een fijne, schone, professionele salon waar ik ongelofelijk blij ben met de laser hair removal behandelingen bij Laila 😊

Na de eerste behandelingen direct resultaat, eerlijk advies op maat, bij Laila weet je waar aan toe bent en krijg je kwaliteit!

Voor mij geen andere salon meer!

Saila D
1 review

review

Hele fijne ervaring gehad bij Body palace, na de eerste keer laseren al gelijk resultaat. Duidelijke communicatie en ook bekend met de donkere/gekleurde huid

Doua Doua
1 review

review

Laila is vakkundig, transparant, professioneel, klantvriendelijk en servicegericht.
Als gevolg van huidoverschot ben ik bij Laila terecht gekomen en zijn we gestart met de T-shape2. Ik was onzeker omdat ik niet wist of dit voor mij passend zou zijn. In mijn zoektocht heb ik namelijk meerdere keren te horen gekregen dat een armoperatie de enige mogelijkheid was.

Ik heb een aantal armsessies gehad bij Laila. En ik ben tevreden met het resultaat. Met veel plezier kom ik naar de sfeervolle salon van Laila. Ik raad iedereen aan die last heeft van o.a. huidoverschot om naar Body Palace te komen.

Chat openen