Zichtbaar resultaat

  Transformatie op maat

⁠ Hoogwaardige technologieën

  Ervaren specialisten

BRAZILIAN BUTTLIFT

T-shape 2 kan bijdragen aan stevigere billen door gebruik te maken van geavanceerde technologieën zoals radiofrequentie en vacuüm. Deze behandeling stimuleert de collageenproductie, verbetert de huidelasticiteit en kan resulteren in stevigere billen. Voor effectieve en zichtbare resultaten wordt regelmatige behandeling aanbevolen.

ONZE KLANTEN ERVAREN

Vollere en Ronder Gevormde Billen: De Brazilian Butt Lift geeft onze klanten vollere, ronder gevormde billen die in harmonie zijn met hun lichaam.

Verhoogd Zelfvertrouwen: Het verbeteren van de billen kan een aanzienlijke impact hebben op het zelfvertrouwen en de manier waarop je je voelt in je kleding.

Een Natuurlijke Uitstraling: Onze behandelingen streven naar een natuurlijke en harmonieuze uitstraling die past bij de individuele lichaamsbouw.

Voor Na

VEELGESTELDE VRAGEN

Disclaimer: De effectiviteit van T-shape kan variëren afhankelijk van leeftijd, huidtype en levensstijlkeuzes; individuele resultaten kunnen verschillen en zijn niet gegarandeerd.

Wat houdt de T- Shape 2 techniek in?

Bij de T-Shape 2 wordt de huid behandelt met een combinatie van vacuüm, mechanische massage, infrarood licht en bipolaire frequentie. Deze combinatie vormt een zeer krachtige behandeling. De bipolaire radiofrequentie verhoogt de zuurstofopname, verstrakt de huid en activeert de stofwisseling (vetafbraak) tot een 15 mm diepte. Het infrarode licht verwarmt het vetweefsel, zorgt voor een betere doorbloeding en verhoogt de huidelasticiteit. Het vacuüm mobiliseert het weefsel en de rollen zorgen voor een diepe massage die van positieve invloed is op een verbeterde lymfedrainage, waarbij de afvoer van afvalstoffen en vet wordt gestimuleerd.

Is de Brazilian Buttlift behandeling pijnlijk?

De Brazilian Buttlift behandeling is zeer krachtig, maar is niet pijnlijk. De huid zal wat rood worden en warm aanvoelen voor een aantal uur na de behandeling. Na de behandeling kunt u gewoon weer door met uw dagelijkse bezigheden. Het wordt aangeraden om extra water na de behandeling te drinken, in verband met de afvoer van afvalstoffen.

De voordelen van de T- Shape 2

Non-operationeel: T- Shape 2 is zonder operatie en naalden. Deze techniek is goedgekeurd door de FDA.

Pijnloos: de behandelingen voelen als een massage aan en zijn comfortabel. U kunt een rode, warme huid hebben na de behandeling die zelf wegtrekt.
Nieuwe technologie: de T- Shape 2 technologie is zeer effectief door gecombineerde technologieën.

Huidverstrakkend: na een behandeling met de T- Shape 2 zal uw huid gladder, strakker, steviger en gelift zijn.

Wetenschappelijk bewezen: het is wetenschappelijk bewezen dat de T- Shape 2 effectief is voor het verstrakken van de huid.

De resulaten van de Brazilian Buttlift met de T- Shape 2

Voor deze kuur worden 8 behandelingen aangeraden. Na 8 behandeling hebben de billen meer volume, zijn ze voller en zijn ze gelift. De huid is strakker, gladder en steviger geworden. Het eindresultaat is variërend per persoon en is afhankelijk van onder andere leeftijd, huidtype en opbouw van de huid.

ERVARINGEN VAN ONZE KLANTEN

STEPHANIE

Na een jojo van 10-15 kilo erop en eraf en er weer op en er weer af, heb ik op mijn 54e echt een bobbelbuik met cellulitis en …..

Meer lezen

CORALIE VAN EYSINGA

Aansluitend bij onderstaande reviews. Laila is warme ontvangst. We hebben veel gedeeld en het toeval wil……

Meer lezen

BODY PALACE

Larenseweg 49
1221 CJ Hilversum

T: 035-2340055
E: info@bodypalace.nl

 

 

Maandag 10:00 - 18:00
Dinsdag 10:00 - 18:00
Woensdag 10:00 - 18:00
Donderdag 10:00 - 18:00
Vrijdag 10:00 - 18:00
Zaterdag 10:00 - 14:00
Zondag Gesloten

 

VOLG ONS