"Ik ben zeer tevreden! ..."

035-2340055

Gratis consult gesprek

a

Brazilian Buttlift

In Nederland is ook te zien dat de volle Braziliaanse billen erg populair zijn. De techniek van T- Shape 2 zorgt ervoor dat de billen voller en meer gevormd worden zonder plastische chirurgie.

R

Scherpe tarieven

R

Persoonlijke aandacht

R

Altijd dezelfde behandelaar

R

Gratis advies op maat

R

Gespecialiseerd in huidverbetering

Heeft u nog vragen? Bel 035-2340055

Heeft u nog vragen?
Bel 035-2340055

Brazilian Buttlift behandeling

R

Natuurlijke bilvergroting

Daarnaast zult u merken dat de cellulite zichtbaar verminderd, waardoor de huid van uw billen strakker wordt.

R

Wilt u uw billen mooi, gelift en rond hebben?

Wilt u voorzien worden van meer informatie over de behandelingen? Dat kan! Neem gerust contact met ons op per e-mail via onze contactpagina. Indien u direct contact wenst, kunt u ons uiteraard ook telefonisch bereiken. Wij hopen u gauw te spreken en van dienst te kunnen zijn.

Brazilian buttlift resultaat

Before-Brazilian-Buttlift
After-Brazilian-Buttlift

Brazilian Buttlift voordeelpakketten

Voordelenpakket 8 behandelingen  voor 699,-
Voordelenpakket 12 behandelingen  voor 999,-
Losse behandeling   99,-

* De aangeboden pakketten die bij elke behandeling staat vermeld, zorgen voor een optimaal resultaat.

Wat houdt de T- Shape 2 techniek in?

Bij de T-Shape 2 wordt de huid behandelt met een combinatie van vacuüm, mechanische massage, infrarood licht en bipolaire frequentie. Deze combinatie vormt een zeer krachtige behandeling. De bipolaire radiofrequentie verhoogt de zuurstofopname, verstrakt de huid en activeert de stofwisseling (vetafbraak) tot een 15 mm diepte. Het infrarode licht verwarmt het vetweefsel, zorgt voor een betere doorbloeding en verhoogt de huidelasticiteit. Het vacuüm mobiliseert het weefsel en de rollen zorgen voor een diepe massage die van positieve invloed is op een verbeterde lymfedrainage, waarbij de afvoer van afvalstoffen en vet wordt gestimuleerd.

Is de Brazilian Buttlift behandeling pijnlijk?

De Brazilian Buttlift behandeling is zeer krachtig, maar is niet pijnlijk. De huid zal wat rood worden en warm aanvoelen voor een aantal uur na de behandeling. Na de behandeling kunt u gewoon weer door met uw dagelijkse bezigheden. Het wordt aangeraden om extra water na de behandeling te drinken, in verband met de afvoer van afvalstoffen.

De resulaten van de Brazilian Buttlift met de T- Shape 2

Voor deze kuur worden 8 behandelingen aangeraden. Na 8 behandeling hebben de billen meer volume, zijn ze voller en zijn ze gelift. De huid is strakker, gladder en steviger geworden. Het eindresultaat is variërend per persoon en is afhankelijk van onder andere leeftijd, huidtype en opbouw van de huid.

De voordelen van de T- Shape 2

  • Non-operationeel: T- Shape 2 is zonder operatie en naalden. Deze techniek is goedgekeurd door de FDA.
  • Pijnloos: de behandelingen voelen als een massage aan en zijn comfortabel. U kunt een rode, warme huid hebben na de behandeling die zelf wegtrekt. 
  • Nieuwe technologie: de T- Shape 2 technologie is zeer effectief door gecombineerde technologieën. 
  • Huidverstrakkend: na een behandeling met de T- Shape 2 zal uw huid gladder, strakker, steviger en gelift zijn. 

Wetenschappelijk bewezen: het is wetenschappelijk bewezen dat de T- Shape 2 effectief is voor het verstrakken van de huid.

Afspraak maken

Door het onderstaande formulier in te vullen kunt u een afspraak met ons maken. Wij nemen z.s.m. contact met je op.

DD slash MM slash JJJJ

Heeft u nog vragen? Bel 035-2340055
Heeft u nog vragen?
Bel 035-2340055

Scherpe tarieven en persoonlijke aandacht

Gratis advies op maat bij Bodypalace

Gespecialiseerd in huidverbetering

Wat zeggen onze klanten

google reviews

Zoe Oosterveld
1 review

review

Ik ben heel erg tevreden! Al na mijn tweede behandeling zie ik een enorm verschil in mijn haargroei. Laila is een heel aardige vrouw die je duidelijk kunt zien, geniet van haar werk.

Ze zorgt ervoor dat je resultaat ziet en zorgt er tegelijkertijd voor dat je als cliënt op je gemak voelt. Ik zou haar zeker aanbevelen aan iedereen die geïnteresseerd is in laserontharing.”

Farzanna Faqiri
1 review

review

6 weken geleden ben ik gestart bij BodyPalace met de T-Shape behandelingen voor huidverstrakking, cellulitis en vermindering van het vetweefsel. Door mijn zwangerschappen ben ik veel aangekomen en kreeg ik last van huidverslapping. Ik was dan ook het vertrouwen in mijn lichaam kwijt. Maar de resultaten van de T-Shape behandelingen is ongelofelijk. Ik ben veel centimeters kwijt op mijn benen en buik. Mijn cellulitis is bijna zo goed als weg. En mijn huid voelt zo zacht en egaal aan.

Ik voel mij ontzettend op mijn gemak bij Laila. Ze heeft een luisterend oor en geeft je eerlijk advies op maat. Mijn kuur is bijna voorbij, maar ik zal zeker doorgaan met onderhoudsbehandelingen om mijn buik en benen in shape te houden.”

Veronica Denhertog
1 review

review

"Laila is een vakvrouw. Zij geeft een duidelijke uitleg aan de klant tijdens de intake en de proefbehandeling. Zij kijkt goed wat de klant nodig heeft.

De afspraken zijn zeer goed in te plannen, want Laila is flexibel. Ik ben erg blij met Laila en de resultaten die ik tot op heden heb behaald."

Dominique Visser
1 review

review

Body Palace; een fijne, schone, professionele salon waar ik ongelofelijk blij ben met de laser hair removal behandelingen bij Laila 😊

Na de eerste behandelingen direct resultaat, eerlijk advies op maat, bij Laila weet je waar aan toe bent en krijg je kwaliteit!

Voor mij geen andere salon meer!

Saila D
1 review

review

Hele fijne ervaring gehad bij Body palace, na de eerste keer laseren al gelijk resultaat. Duidelijke communicatie en ook bekend met de donkere/gekleurde huid

Doua Doua
1 review

review

Laila is vakkundig, transparant, professioneel, klantvriendelijk en servicegericht.
Als gevolg van huidoverschot ben ik bij Laila terecht gekomen en zijn we gestart met de T-shape2. Ik was onzeker omdat ik niet wist of dit voor mij passend zou zijn. In mijn zoektocht heb ik namelijk meerdere keren te horen gekregen dat een armoperatie de enige mogelijkheid was.

Ik heb een aantal armsessies gehad bij Laila. En ik ben tevreden met het resultaat. Met veel plezier kom ik naar de sfeervolle salon van Laila. Ik raad iedereen aan die last heeft van o.a. huidoverschot om naar Body Palace te komen.

Chat openen