Zichtbaar resultaat

  Transformatie op maat

⁠ Hoogwaardige technologieën

  Ervaren specialisten

SCHAAMSTREEK

Op zoek naar verbetering van de buitenste schaamlippen?
Ervaar je verslapping, droogheid of verlies van volume in je buitenste schaamlippen? De HAPPY Intim® Rebirth Gel is een speciale vloeistof die hyaluronzuur, antioxidanten en aminozuren bevat. Het biedt een oplossing door middel van kleine injecties om de buitenste schaamlippen te herstellen.
Eén enkele spuit bevat een royale hoeveelheid van 5 ml, die niet alleen de buitenste schaamlippen voedt, maar ook de omliggende huid hydrateert en verzacht. Bovendien heeft Rebirth Gel de eigenschap om littekens te verzachten die na de bevalling bij sommige vrouwen kunnen optreden.

De HAPPY Intim® Rebirth Gel-behandeling omvat één tot twee sessies in onze kliniek, en als onderdeel van het pakket krijgt u ook de HAPPY Intim® Rebirth Cream voor thuisgebruik. Onze klinische procedure begint met een zorgvuldige reiniging van de huid met SkinTech® Cleanser Foam, een milde reiniger speciaal ontworpen voor de gevoelige huid. Vervolgens wordt de HAPPY Intim® Rebirth Gel zorgvuldig geïnjecteerd in de buitenste schaamlippen met behulp van een U225 intradermale meso-injector. Direct na de behandeling passen we de HAPPY Intim® Rebirth Cream toe op het behandelde gebied. Deze crème biedt hydratatie en stimuleert een snel en doeltreffend herstel van uw huid.

Hoe werkt de behandeling voor het opvullen van schaamlippen?

De behandeling heeft doorgaans een duur van ongeveer 30-45 minuten. Meestal wordt er 2-2,5 ml injectiemateriaal aan elke zijde toegediend, en voor een langdurig resultaat zijn doorgaans twee sessies nodig. Na de behandeling kan er enige zwelling optreden, maar deze verdwijnt doorgaans binnen enkele dagen. Om de huid soepel en goed gehydrateerd te houden, wordt het aanbevolen om thuis tweemaal daags de HAPPY Intim® Rebirth Cream aan te brengen.
Na een periode van twee weken kan de behandeling indien nodig herhaald worden.

NAZORG

Direct na de behandeling

1. Direct na de behandeling: Gedurende de eerste 24 uur niet reinigen of wassen.

2. Productgebruik na de behandeling: Vermijd gedurende drie tot vijf dagen agressieve producten, scrubs en zuren.

3. Crèmegebruik: Breng tweemaal daags de SkinTech Happy Intim Rebirth Cream aan.

Fysieke activiteiten

4. Fysieke activiteiten: Vermijd intensieve sport, zwembad en sauna gedurende 48 uur na de behandeling.

5. Zonbescherming: Voorkom directe blootstelling aan de zon gedurende de eerste twee weken na de behandeling. Gebruik dagelijks een zonnebrandcrème met minimaal SPF50.

6. Harsen: Vermijd twee weken voor en na de behandeling harsbehandelingen.

ERVARINGEN VAN ONZE KLANTEN

STEPHANIE

Na een jojo van 10-15 kilo erop en eraf en er weer op en er weer af, heb ik op mijn 54e echt een bobbelbuik met cellulitis en …..

Meer lezen

CORALIE VAN EYSINGA

Aansluitend bij onderstaande reviews. Laila is warme ontvangst. We hebben veel gedeeld en het toeval wil……

Meer lezen

KOM LANGS EN ERVAAR HET ZELF

Laat de dagelijkse drukte even achter je en stap binnen in ons centrum voor schoonheid en ontspanning. Of je nu behoefte hebt aan een verjongende behandeling, wilt werken aan je droomlichaam of gewoon wilt genieten van wat welverdiende ‘me-time,’ bij ons ben je aan het juiste adres.

Ons toegewijde team staat voor je klaar, met expertise in een breed scala aan behandelingen. Of het nu gaat om huidverzorging, lichaamsverbetering, of gezichtsverjonging, we hebben de perfecte oplossing voor jou.

BODY PALACE

Larenseweg 49
1221 CJ Hilversum

T: 035-2340055
E: info@bodypalace.nl

 

 

Maandag 10:00 - 18:00
Dinsdag 10:00 - 18:00
Woensdag 10:00 - 18:00
Donderdag 10:00 - 18:00
Vrijdag 10:00 - 18:00
Zaterdag 10:00 - 14:00
Zondag Gesloten

 

VOLG ONS