Zichtbaar resultaat

  Transformatie op maat

⁠ Hoogwaardige technologieën

  Ervaren specialisten

CELLULITE

Optimaliseer uw huid met onze T-Shape 2 cellulitisbehandeling. Ervaar een strakkere huid, verminderde cellulite, geaccentueerde lichaamscontouren na bijvoorbeeld liposuctie, versneld gewichtsverlies, en geschiktheid na zwangerschap. Onze behandeling pakt hardnekkig vet aan, waardoor uw lichaam strakker en slanker wordt. Perfect voor lokale vetophopingen en oedeem. Ontdek de effectiviteit van onze T-Shape 2 cellulitis behandeling voor een zelfverzekerdere, gezondere uitstraling.

ERVAAR SNELLE EN EFFECTIEVE CELLULITEBEHANDELING MET T-SHAPE 2

In vergelijking met andere technieken zoals Velashape en Endermologie levert T-Shape direct zichtbare resultaten op na slechts één behandeling. Deze cellulitebehandeling biedt een plezierige manier om cellulite te verminderen en de huid te verstevigen. Geschikt voor alle gradaties van cellulite, van mild tot hardnekkig.

Waarom kiezen voor T-Shape 2 voor directe cellulite resultaten?

  • Hogere Radiofrequentie (0,5 MHZ naar 1,5 MHZ): bevordert de productie van collageen, elastine en hyaluronzuur.
  • Vacuümzuiging: zorgt voor een nauwkeurige energieverdeling voor een verbeterde doorbloeding.
  • Laser LLLT: gericht op het celmembraan met 2 golflengtes, behandelt zowel oppervlakkige als diepe huidlagen simultaan.

    Ontdek de kracht van T-Shape 2 voor snelle en effectieve cellulitevermindering bij Bodypalace. Bereik vandaag nog een strakkere, stevigere huid.

CELLULITE RESULTATEN

Cellulite kan soms een uitdaging zijn, maar je staat er niet alleen voor. Bij Body Palace begrijpen we dat de strijd tegen cellulite soms moeilijk kan zijn, en daarom bieden we je de kans om een gratis cellulite adviesgesprek in te plannen.

Voor Na
Voor Na

VEELGESTELDE VRAGEN

Disclaimer: De effectiviteit van T-shape kan variëren afhankelijk van leeftijd, huidtype en levensstijlkeuzes; individuele resultaten kunnen verschillen en zijn niet gegarandeerd.

Hoe ontstaat cellulite?

Vlak onder de huid bevinden zich vetcellen. Deze vetcellen slaan zo veel mogelijk vet op uit het bloed en worden steeds groter. Bij vrouwen wordt vet makkelijk opgeslagen bij de billen en heupen. De vetcellen liggen in klompjes bij elkaar omgeven door bindweefsel. Deze klompjes zetten uit als de vetcellen toenemen, terwijl andere delen van de huid niet kunnen uitzetten door het bindweefsel. Zo ontstaan er deuken en ontstaat een hobbelige huid met deukjes. Door een slechte bloedcirculatie en een verstoorde vochtafvoer kunnen vet, afvalstoffen en vocht steeds moeilijker worden afgevoerd.

Hoe werkt de T- Shape 2?

1. Bipolaire radiofrequentie; helpt de huid in de diepte te verstevigen door de productie van nieuw collageen te stimuleren en het bestaande collageen strakker te maken

2.Vacuümafzuiging; vacuüm ondersteunde technologie tilt, vouwt en verdicht de huid om de lokale bloedcirculatie te verhogen

3. LLLT Laser; laserlicht stimuleert de energie producerende delen van de cel om stoffen aan te maken die het vernieuwingsproces van de beschadigde cellen versnellen

4. Mesosphere; massage, geactiveerd door de rotatie van de ballen, werkt direct op de weefsels om een diepe effectieve behandeling te garanderen: het elimineert storende onvolkomenheden zoals cellulitis en werkt tegelijkertijd in op de diepe spieren

5. Mesoperatie; elektroporatie bestaat uit het toedienen van elektrische schokken van heel korte duur op de cellen en weefsels. Hierdoor worden de microporiën van de huid geopend en de actieve bestanddelen kunnen binnendringen. 

Verschillende stadia van cellulite

Lichte cellulite: De huid is glad, maar bij het inknijpen van de huid zijn er onregelmatigheden te zien.

Middelmatige cellulite: Bij het aanspannen van de spieren is er een licht bobbelige huid te zien.

Sterke cellulite: Cellulite is duidelijk zichtbaar als de huid in ruststand is (zonder knijpen of het aanspannen van de spieren). Vaak gaat dit ook gepaard met striae.

Zware cellulite: Er zijn duidelijk voelbare en zichtbare verharde knopen en diepe striae te zien in de huid.

Wat is cellulite?

Veel vrouwen krijgen vroeg of laat te maken met cellulite. Dit wordt ook wel een sinaasappelhuid genoemd. Cellulite is een veranderende toestand van onderhuids bindweefsel waardoor er putjes ontstaan in de huid. Het komt vooral voor op de dijen en billen, maar kan ook op andere plekken voorkomen. Er zijn meerdere oorzaken en invloeden waardoor cellulite kan ontstaan en/of verergeren, namelijk:

1. Genetische aanleg
2. Overgewicht/weinig beweging
3. Inactief leven; lage spiermassa en slechte doorbloeding
4. Veroudering; de huid wordt zwakker
5. Hormonale beïnvloeding

ERVARINGEN VAN ONZE KLANTEN

STEPHANIE

Na een jojo van 10-15 kilo erop en eraf en er weer op en er weer af, heb ik op mijn 54e echt een bobbelbuik met cellulitis en …..

Meer lezen

CORALIE VAN EYSINGA

Aansluitend bij onderstaande reviews. Laila is warme ontvangst. We hebben veel gedeeld en het toeval wil……

Meer lezen

BODY PALACE

Larenseweg 49
1221 CJ Hilversum

T: 035-2340055
E: info@bodypalace.nl

 

 

Maandag 10:00 - 18:00
Dinsdag 10:00 - 18:00
Woensdag 10:00 - 18:00
Donderdag 10:00 - 18:00
Vrijdag 10:00 - 18:00
Zaterdag 10:00 - 14:00
Zondag Gesloten

 

VOLG ONS