"Ik ben zeer tevreden! ..."

035-2340055

Gratis consult gesprek

a

Cellulite

Bindweefselmassage/ Lipomassage

De cellulite behandeling met de T-Shape 2 zorgt voor een strakkere huid, vermindering van cellulitis, contouren van lichaamsvormen bijvoorbeeld na liposuctie, versneld afvallen en na zwangerschappen. Het pakt hardnekkige vetten aan waardoor uw lichaam strakker en slanker wordt. Deze cellulite behandeling is ook geschikt voor plaatselijke vetophoping en vochtophoping (oedeem).

R

Overtollig vocht afvoeren

R

Verbetering bloedsomloop

R

Direct afname cellulite

R

Verstrakking van de huid

R

Pijnloos

Heeft u nog vragen? Bel 035-2340055

Heeft u nog vragen?
Bel 035-2340055

Cellulite behandeling

R

Beste én directe cellulite resultaat

 In tegenstelling tot andere technieken zoals Velashape en Endermologie biedt T-Shape 2 direct na de eerste behandeling gelijk resultaat. Deze cellulite behandeling is een aangename manier om de cellulite te verminderen en de huid te verstevigen. Deze unieke cellulite behandeling is voor een ieder mogelijk van geringste cellulite tot het meest hardnekkige cellulite.

 Waarom biedt deze cellulite behandeling met T-Shape 2 direct resultaat?

– Hogere Radiofrequentie (0,5 MHZ naar 1,5 MHZ); hogere productie collageen, elastine en hyalorunzuur.

– Vaccuum zuiging; nauwkeurige energie verdeling voor doorbloeding

– Laser LLLT; gericht op celmembraan met 2 golflengtes, oppervlakkige en diepe huidlagen worden tegelijkertijd behandeld.

Cellulite resultaat

Before cellulite
After cellulite

Cellulite voordeelpakketten

60 minuten benen en billen

Pakket 8 behandelingen (+1 GRATIS behandeling)            van €1575  voor 1199,-

Pakket 10 behandelingen (+2 GRATIS behandelingen) van €2100  voor 1499,-
Losse behandeling  175,-

* De aangeboden pakketten die bij elke behandeling staat vermeld, zorgen voor een optimaal resultaat.

Hoe ontstaat cellulite?

Vlak onder de huid bevinden zich vetcellen. Deze vetcellen slaan zo veel mogelijk vet op uit het bloed en worden steeds groter. Bij vrouwen wordt vet makkelijk opgeslagen bij de billen en heupen. De vetcellen liggen in klompjes bij elkaar omgeven door bindweefsel. Deze klompjes zetten uit als de vetcellen toenemen, terwijl andere delen van de huid niet kunnen uitzetten door het bindweefsel. Zo ontstaan er deuken en ontstaat een hobbelige huid met deukjes. Door een slechte bloedcirculatie en een verstoorde vochtafvoer kunnen vet, afvalstoffen en vocht steeds moeilijker worden afgevoerd.

Hoe werkt de T- Shape 2?

1. Bipolaire radiofrequentie; helpt de huid in de diepte te verstevigen door de productie van nieuw collageen te stimuleren en het bestaande collageen strakker te maken

2.Vacuümafzuiging; vacuüm ondersteunde technologie tilt, vouwt en verdicht de huid om de lokale bloedcirculatie te verhogen

3. LLLT Laser; laserlicht stimuleert de energie producerende delen van de cel om stoffen aan te maken die het vernieuwingsproces van de beschadigde cellen versnellen

4. Mesosphere; massage, geactiveerd door de rotatie van de ballen, werkt direct op de weefsels om een diepe effectieve behandeling te garanderen: het elimineert storende onvolkomenheden zoals cellulitis en werkt tegelijkertijd in op de diepe spieren

5. Mesoperatie; elektroporatie bestaat uit het toedienen van elektrische schokken van heel korte duur op de cellen en weefsels. Hierdoor worden de microporiën van de huid geopend en de actieve bestanddelen kunnen binnendringen. 

Verschillende stadia van cellulite

  • Lichte cellulite: De huid is glad, maar bij het inknijpen van de huid zijn er onregelmatigheden te zien.
  • Middelmatige cellulite: Bij het aanspannen van de spieren is er een licht bobbelige huid te zien. 
  • Sterke cellulite: Cellulite is duidelijk zichtbaar als de huid in ruststand is (zonder knijpen of het aanspannen van de spieren). Vaak gaat dit ook gepaard met striae. 
  • Zware cellulite: Er zijn duidelijk voelbare en zichtbare verharde knopen en diepe striae te zien in de huid.

Wat is cellulite?

Veel vrouwen krijgen vroeg of laat te maken met cellulite. Dit wordt ook wel een sinaasappelhuid genoemd. Cellulite is een veranderende toestand van onderhuids bindweefsel waardoor er putjes ontstaan in de huid. Het komt vooral voor op de dijen en billen, maar kan ook op andere plekken voorkomen. Er zijn meerdere oorzaken en invloeden waardoor cellulite kan ontstaan en/of verergeren, namelijk:

1. Genetische aanleg
2. Overgewicht/weinig beweging
3. Inactief leven; lage spiermassa en slechte doorbloeding
4. Veroudering; de huid wordt zwakker
5. Hormonale beïnvloeding

Afspraak maken

Door het onderstaande formulier in te vullen kunt u een afspraak met ons maken. Wij nemen z.s.m. contact met je op.

DD slash MM slash JJJJ
Dit veld is bedoeld voor validatiedoeleinden en moet niet worden gewijzigd.

Heeft u nog vragen? Bel 035-2340055
Heeft u nog vragen?
Bel 035-2340055

Scherpe tarieven en persoonlijke aandacht

Gratis advies op maat bij Bodypalace

Gespecialiseerd in huidverbetering

Wat zeggen onze klanten

google reviews

reviewNathalie van Arnhem
1 review

review

“Ik kom al vanaf het begin bij laila. Zij is een professional ze weet waar ze het over hebt en wat ze doet. De salon is super schoon, gezellig en mooi. Ik heb diverse behandeling al gedaan over alles tevreden.”

reviewNadila Hameedullah
1 review

review

“Super tevreden met de behandelingen die ik tot nu heb gehad!! Alles wordt van te voren goed uitgelegd. Een hele vriendelijke dame die echt de tijd voor je neemt en niet gehaast werkt.”

reviewStefanie Isabel Gimenez
1 review

review

Super leuke en professionele dame.
Al gelijk resultaat na de 1e behandeling (ontharen met laser).
Nu 3 behandelingen gehad en ben echt heel tevreden!
Naast dat ze deskundig is en de tijd voor je neemt, is het ook altijd heel gezellig! Zeker een aanrader!!!

reviewSibel van de Brinkhove
1 review

review

“Ik heb vandaag mijn 5e behandeling T-shape gehad en moet zeggen dat ik niet had verwacht dat ik zo snel resultaat zou boeken. Laila is en super leuke lieve spontane eerlijke meid die weet wat ze doet👍 Ik ben zeer tevreden!”

Amina Achamlal
1 review

review

“Vandaag wederom een T-shape behandeling gehad bij Body Palace. Voordat ik bij Body Palace terecht kwam was ik erg sceptisch over de T- Shape behandeling, het leek te mooi om waar te zijn. Na een paar behandelingen was ik tevreden, ik kom zeker terug!”

reviewElena Mansouri
1 review

review

“Bedankt laila voor de goede behandelingen en zorgen!! Ik verheug mij elke x opnieuw naar de behandelingen!! Fantastische resultaten geboekt dankzij jou!! T-shape is the best!! Thnxxx en tot snel weer!!”

Chat openen