"Ik ben zeer tevreden! ..."

06 - 87947224

Gratis consult gesprek

a

Cellulite

De cellulite behandelingen bestaat minimaal uit 8 behandelingen. In bijna alle gevallen (afhankelijk van de cellulite stadia) zijn na 4 behandelingen al de eerste resultaten zichtbaar. Na 8 behandelingen is er een meetbare afname in de lichaamsomtrek en is er een duidelijk zichtbare afname van de cellulite.

R

Scherpe tarieven

R

Persoonlijke aandacht

R

Altijd dezelfde behandelaar

R

Gratis advies op maat

R

Gespecialiseerd in huidverbetering

Heeft u nog vragen? Bel 06 – 87947224

Heeft u nog vragen?
Bel 06 – 87947224

Cellulite behandelingen

R

Mooie resultaten

Het eindresultaat is variërend per persoon en is afhankelijk van onder andere leeftijd, huidtype en opbouw van de huid. Is een cellulite behandeling pijnlijk? Een cellulite behandeling is erg krachtig, maar doet geen pijn. De huid kan wel wat rood en warm aanvoeren voor enkele uren na de behandeling. Na de behandeling kunnen de dagelijkse bezigheden gewoon weer worden voortgezet. Het wordt geadviseerd om veel water te drinken in verband met de afvoer van afvalstoffen.

Een cellulite behandeling bij 1 van onze tevreden klanten

Before cellulite
After cellulite

Cellulite voordeelpakketten

Voordelenpakket 8 behandelingen  van €792  voor 599,-
Voordelenpakket 12 behandelingen  van €1188  voor 894,-
Voordelenpakket 16 behandelingen  van €1584  voor 999,
Losse behandeling  99,-

* De aangeboden pakketten die bij elke behandeling staat vermeld, zorgen voor een optimaal resultaat.

Hoe ontstaat cellulite?

Vlak onder de huid bevinden zich vetcellen. Deze vetcellen slaan zo veel mogelijk vet op uit het bloed en worden steeds groter. Bij vrouwen wordt vet makkelijk opgeslagen bij de billen en heupen. De vetcellen liggen in klompjes bij elkaar omgeven door bindweefsel. Deze klompjes zetten uit als de vetcellen toenemen, terwijl andere delen van de huid niet kunnen uitzetten door het bindweefsel. Zo ontstaan er deuken en ontstaat een hobbelige huid met deukjes. Door een slechte bloedcirculatie en een verstoorde vochtafvoer kunnen vet, afvalstoffen en vocht steeds moeilijker worden afgevoerd.

Hoe werkt de VelaShape?

Met behulp van onze VelaShape techniek kan cellulite effectief worden behandeld. Het medisch gecertificeerde VelaShape apparaat behandelt de probleemzones met een combinatie van bipolaire radiofrequentie, infrarood, vacuüm en mechanische massage. Deze combinatie zorgt voor een hele effectieve behandeling. De bipolaire radiofrequentie zorgt voor huidverstrakking, activeert de stofwisseling (vetafbraak) tot een diepte van 15 mm en verhoogt de zuurstofopname. Het infrarode licht zorgt voor een betere doorbloeding, verwarmt het vetweefsel tot 5 mm diepte en verhoogt de huidelasticiteit. Met behulp van het vacuüm wordt het weefsel gemobiliseerd en zorgt de diepe massage voor een verbeterde lymfedrainage, waarbij de afvoer van vet en afvalstoffen wordt gestimuleerd.

Verschillende stadia van cellulite

  • Lichte cellulite: De huid is glad, maar bij het inknijpen van de huid zijn er onregelmatigheden te zien.
  • Middelmatige cellulite: Bij het aanspannen van de spieren is er een licht bobbelige huid te zien. 
  • Sterke cellulite: Cellulite is duidelijk zichtbaar als de huid in ruststand is (zonder knijpen of het aanspannen van de spieren). Vaak gaat dit ook gepaard met striae. 
  • Zware cellulite: Er zijn duidelijk voelbare en zichtbare verharde knopen en diepe striae te zien in de huid.

Wat is cellulite?

Veel vrouwen krijgen vroeg of laat te maken met cellulite. Dit wordt ook wel een sinaasappelhuid genoemd. Cellulite is een veranderende toestand van onderhuids bindweefsel waardoor er putjes ontstaan in de huid. Het komt vooral voor op de dijen en billen, maar kan ook op andere plekken voorkomen. Er zijn meerdere oorzaken en invloeden waardoor cellulite kan ontstaan en/of verergeren, namelijk:

1. Genetische aanleg
2. Overgewicht/weinig beweging
3. Inactief leven; lage spiermassa en slechte doorbloeding
4. Veroudering; de huid wordt zwakker
5. Hormonale beïnvloeding

Afspraak maken

Door het onderstaande formulier in te vullen kunt u een afspraak met ons maken. Wij nemen z.s.m. contact met je op.

DD slash MM slash JJJJ
Dit veld is bedoeld voor validatiedoeleinden en moet niet worden gewijzigd.

Heeft u nog vragen? Bel 06 - 87947224

Heeft u nog vragen?
Bel 06 - 87947224

Scherpe tarieven en persoonlijke aandacht

Gratis advies op maat bij Bodypalace

Gespecialiseerd in huidverbetering

Wat zeggen onze klanten

google reviews

reviewNathalie van Arnhem
1 review

review

“Ik kom al vanaf het begin bij laila. Zij is een professional ze weet waar ze het over hebt en wat ze doet. De salon is super schoon, gezellig en mooi. Ik heb diverse behandeling al gedaan over alles tevreden.”

reviewNadila Hameedullah
1 review

review

“Super tevreden met de behandelingen die ik tot nu heb gehad!! Alles wordt van te voren goed uitgelegd. Een hele vriendelijke dame die echt de tijd voor je neemt en niet gehaast werkt.”

reviewStefanie Isabel Gimenez
1 review

review

Super leuke en professionele dame.
Al gelijk resultaat na de 1e behandeling (ontharen met laser).
Nu 3 behandelingen gehad en ben echt heel tevreden!
Naast dat ze deskundig is en de tijd voor je neemt, is het ook altijd heel gezellig! Zeker een aanrader!!!

reviewSibel van de Brinkhove
1 review

review

“Ik heb vandaag mijn 5e behandeling velashape gehad en moet zeggen dat ik niet had verwacht dat ik zo snel resultaat zou boeken. Laila is en super leuke lieve spontane eerlijke meid die weet wat ze doet👍 Ik ben zeer tevreden!”

Amina Achamlal
1 review

review

“Vandaag wederom een VelaShape behandeling gehad bij Body Palace. Voordat ik bij Body Palace terecht kwam was ik erg sceptisch over de VelaShape behandeling, het leek te mooi om waar te zijn. Na een paar behandelingen was ik tevreden, ik kom zeker terug!”

reviewElena Mansouri
1 review

review

“Bedankt laila voor de goede behandelingen en zorgen!! Ik verheug mij elke x opnieuw naar de behandelingen!! Fantastische resultaten geboekt dankzij jou!! Velashape is the best!! Thnxxx en tot snel weer!!”

Chat openen