Cellulite

Cellulite

Veel vrouwen krijgen, vroeg of laat, te maken met cellulite ook wel “sinaasappelhuid” genoemd. Het is een veranderende toestand van onderhuids bindweefsel, waardoor putjes in de huid ontstaan. Het ontstaat vooral op de dijen en billen, maar kan ook op andere plekken voorkomen.

Bij cellulite ligt de oorzaak bij de verdikte vetcellen, vocht en giftige stoffen uit de omgeving en het voedsel dat u eet. Deze factoren zorgen voor het onregelmatige huidoppervlak kenmerkend voor cellulite.

 

VERSCHILLENDE STADIA VAN CELLULITE:

  • Lichte cellulite: de huid is nog steeds glad, bij het inknijpen van het huid zie je onregelmatigheden.
  • Middelmatige cellulite: wanneer je je spieren spant, dan zie je een licht bobbelige huid.
  • Sterke cellulite: de sinaasappelhuid is in ruststand (dus zonder knijpen of spier aanspanning) duidelijk zichtbaar en treedt vaak samen op met striae.
  • Zware cellulite: je hebt duidelijk voelbare en zichtbare verharde knopen en diepe striae.

 

Hoe verloopt de behandeling?

Met behulp van onze VelaShape techniek, kan deze cellulite hardnekkig behandeld worden. Het medisch gecertificeerde VelaShape apparaat pakt de probleemzones aan met behulp van 5 verschillende technieken.
Als uw huid slecht doorbloed is, kunt uw tijdens de eerste sessies blauwe plekken aan over houden. Dat betekent dat uw cellulite en plaatselijke vetrolletjes zichtbaar zullen verminderen en dat de huid een stuk steviger wordt. De huid zal wat rood en warm worden, maar u zult vrijwel geen pijn ervaren gedurende of na de behandeling.

Een Cellulite behandeling bij één van onze tevreden klanten!

Prijzen Cellulite behandelingen

Afspraak maken?

U bent van harte welkom bij onze praktijk! Bel of mail ons om een afspraak te maken. Uiteraard kunt u ons contacteren voor vragen over onze behandelingen of voor meer informatie!