VAGINALE KLACHTEN

Vaginale klachten kunnen een delicaat onderwerp zijn, maar bij Body Palace begrijpen we dat ze van invloed kunnen zijn op het dagelijks leven en het welzijn van vrouwen.  Of het nu gaat om ongemak, droogheid, of andere zorgen, wij streven ernaar om een comfortabele omgeving te bieden waarin je vrijuit kunt praten over je behoeften en waar we samen kunnen werken aan een passende aanpak. Ontdek hoe onze behandelingen, zoals Femilift en schaamstreekverjonging, kunnen bijdragen aan het verbeteren van je intieme gezondheid en welzijn. Heb je specifieke vragen? Bekijk onze veelgestelde vragen of neem contact met ons op voor meer informatie.

VEELGESTELDE VRAGEN

Wat zijn de meest voorkomende vaginale klachten die kunnen worden behandeld met Femilift?

Femilift is effectief bij diverse klachten, waaronder vaginale elasticiteit, stressincontinentie, postmenopauzale atrofische vaginitis, klachten na de bevalling, en terugkerende infecties.

Zijn er beperkingen na de behandeling?

Het wordt meestal aanbevolen om gedurende een bepaalde periode na de behandeling seksuele activiteit te vermijden en bepaalde vaginale producten niet te gebruiken. Je ontvangt gedetailleerde nazorginstructies van je arts.

Hoe werkt de Femilift-behandeling precies?

Tijdens de behandeling wordt een CO2-laser gebruikt om het vaginale weefsel te verwarmen, waardoor de vezels samentrekken en de productie van nieuw collageen wordt gestimuleerd. Dit verbetert de functionaliteit en elasticiteit van het vaginale gebied.

Hoe snel zie ik resultaten na de Femilift-behandeling?

Veel vrouwen ervaren al na de tweede behandeling aanzienlijke verbeteringen. Het optimale effect wordt meestal bereikt na een behandelplan van gemiddeld 3 sessies met tussenpozen.

ERVARINGEN VAN ONZE KLANTEN

STEPHANIE

Na een jojo van 10-15 kilo erop en eraf en er weer op en er weer af, heb ik op mijn 54e echt een bobbelbuik met cellulitis en vetrollen. Naarstig op zoek naar een niet-invasieve oplossing voor mijn bobbelbuik, stuit ik op de T-Shaper. Dat kán niet waar zijn, denk ik maar de ‘before’ en ‘after’…..

Meer lezen

CORALIE VAN EYSINGA

Aansluitend bij onderstaande reviews. Laila is warme ontvangst. We hebben veel gedeeld en het toeval wil, dat ze bij mijn dochter Wendel traint in Utrecht. Deze 2 zijn gedreven in hun ideaal. En dat vind ik bewondering waardig. Nu het resultaat…

Meer lezen

KOM LANGS EN ERVAAR HET ZELF

Laat de dagelijkse drukte even achter je en stap binnen in ons centrum voor schoonheid en ontspanning. Of je nu behoefte hebt aan een verjongende behandeling, wilt werken aan je droomlichaam of gewoon wilt genieten van wat welverdiende ‘me-time,’ bij ons ben je aan het juiste adres.

Ons toegewijde team staat voor je klaar, met expertise in een breed scala aan behandelingen. Of het nu gaat om huidverzorging, lichaamsverbetering, of gezichtsverjonging, we hebben de perfecte oplossing voor jou.

BODY PALACE

Larenseweg 49
1221 CJ Hilversum

T: 035-2340055
E: info@bodypalace.nl

 

 

Maandag 10:00 - 18:00
Dinsdag 10:00 - 18:00
Woensdag 10:00 - 18:00
Donderdag 10:00 - 18:00
Vrijdag 10:00 - 18:00
Zaterdag 10:00 - 14:00
Zondag Gesloten

 

VOLG ONS