Een Uitdaging in het Dagelijks Leven

Stressincontinentie, gekenmerkt door ongewenst urineverlies tijdens activiteiten zoals niezen, hoesten, springen of sporten, kan een aanzienlijke invloed hebben op het dagelijks leven. Voor velen gaat dit gepaard met gevoelens van uitdaging en gêne, waardoor de kwaliteit van leven wordt beïnvloed. Bij Body Palace begrijpen we de complexiteit van stressincontinentie en erkennen we dat het meer is dan alleen een fysieke aandoening; het heeft ook emotionele en sociale implicaties.

VEELGESTELDE VRAGEN

Wat veroorzaakt stressincontinentie?

Stressincontinentie ontstaat vaak door verzwakking van de bekkenbodemspieren, wat kan optreden als gevolg van zwangerschap, bevalling, veroudering of bepaalde medische aandoeningen. Deze verzwakking kan leiden tot onvoldoende ondersteuning van de blaas, resulterend in ongewenst urineverlies tijdens fysieke activiteiten.

Is de Femilift-behandeling pijnlijk?

Nee, de Femilift-behandeling is over het algemeen vrijwel pijnloos. Voorafgaand aan de procedure wordt een verdovende spray aangebracht om eventuele gevoeligheid te verminderen. Veel vrouwen ervaren minimale ongemakken tijdens en na de behandeling.

Hoe kan Femilift helpen bij stressincontinentie?

Femilift, onze geavanceerde CO2-laserbehandeling, is ontworpen om de vaginale wand te verstevigen en de bekkenbodemspieren te versterken. Door het stimuleren van collageenproductie helpt Femilift de blaascontrole te verbeteren, waardoor de symptomen van stressincontinentie verminderen.

Hoeveel sessies van Femilift zijn nodig voor merkbare resultaten?

Over het algemeen raden we een behandelingsplan aan van ongeveer drie sessies, met tussenpozen van 4-6 weken. Veel vrouwen ervaren echter al na de tweede behandeling aanzienlijke verbeteringen in de symptomen van stressincontinentie.

ERVARINGEN VAN ONZE KLANTEN

STEPHANIE

Na een jojo van 10-15 kilo erop en eraf en er weer op en er weer af, heb ik op mijn 54e echt een bobbelbuik met cellulitis en vetrollen. Naarstig op zoek naar een niet-invasieve oplossing voor mijn bobbelbuik, stuit ik op de T-Shaper. Dat kán niet waar zijn, denk ik maar de ‘before’ en ‘after’…..

Meer lezen

CORALIE VAN EYSINGA

Aansluitend bij onderstaande reviews. Laila is warme ontvangst. We hebben veel gedeeld en het toeval wil, dat ze bij mijn dochter Wendel traint in Utrecht. Deze 2 zijn gedreven in hun ideaal. En dat vind ik bewondering waardig. Nu het resultaat…

Meer lezen

KOM LANGS EN ERVAAR HET ZELF

Laat de dagelijkse drukte even achter je en stap binnen in ons centrum voor schoonheid en ontspanning. Of je nu behoefte hebt aan een verjongende behandeling, wilt werken aan je droomlichaam of gewoon wilt genieten van wat welverdiende ‘me-time,’ bij ons ben je aan het juiste adres.

Ons toegewijde team staat voor je klaar, met expertise in een breed scala aan behandelingen. Of het nu gaat om huidverzorging, lichaamsverbetering, of gezichtsverjonging, we hebben de perfecte oplossing voor jou.

BODY PALACE

Larenseweg 49
1221 CJ Hilversum

T: 035-2340055
E: info@bodypalace.nl

 

 

Maandag 10:00 - 18:00
Dinsdag 10:00 - 18:00
Woensdag 10:00 - 18:00
Donderdag 10:00 - 18:00
Vrijdag 10:00 - 18:00
Zaterdag 10:00 - 14:00
Zondag Gesloten

 

VOLG ONS