"Ik ben zeer tevreden! ..."

035-2340055

Gratis consult gesprek

a

T-SHAPE 2 voor gezicht en lichaam

De combinatie van 5 technologieën in één apparaat, de T-SHAPE 2. Bipolaire radiofrequentie, LLLT laser, vacuümzuiging met verschillende dynamische pulsen, mesosphere en mesoporatie.

Deze combinatie creëert een intense thermische warmte in het bindweefsel, en bevordert daarmee een grotere productie van collageen. Het resultaat geeft een aanzienlijke vermindering van plaatselijke vetvolumes en versteviging van de huid.

R
Scherpe tarieven
R
Persoonlijke aandacht
R
Altijd dezelfde behandelaar
R
Gratis advies op maat
R
Gespecialiseerd in huidverbetering
Heeft u nog vragen?
Bel 035-2340055
Heeft u nog vragen? Bel 035-2340055

Hoe werkt de T-Shape 2 behandeling?

R

Verstrakking van de huid

Door een zeer innovatieve camera wordt er in de diepte van uw huid gekeken, daar kunnen wij zien in welk gradatie het cellulite zich bevindt. Deze geavanceerde techniek zorgt ervoor dat u een behandelplan op maat krijgt. De T- Shape 2 meet alle resultaten bij elk behandeling, zo kunt u zelf ook de voortgang bij elk behandeling zien. Resultaat zal u al gelijk na de eerste behandeling al zien!

Wat zijn de resultaten van een T-SHAPE 2 behandeling?

  • Verstrakking van de huid
  • Verbetering van de cellulite
  • Vermindering van het vetweefsel
  • Vermindering van de omtrek
  • Behandeling na liposuctie
  • Lifting van het gezicht
  • Versteviging van de huid

Bipolaire frequentie

Voor T-Shape 2 is de RF performanter dan de vorige machine wat betreft het bereiken van de diathermie, waarbij bovendien de afwezigheid van elektrische impulsen wordt gegarandeerd: in de nieuwe machine genereert de RF een signaal van bipolaire radiofrequentie wisselstroom van 1,5 MHz. Door het contact van de RF-energie (radiofrequentie) met de weefselimpedantie wordt warmte opgewekt, waardoor een stimulatie van de fibroblasten optreedt die een grotere productie van collageen, elastine en hyaluronzuur teweegbrengt,

Mesophere

Het mesosphere handstuk is een speciaal handstuk voor een nog diepgaandere behandeling van lichaamsimperfecties, bestaande uit meer dan 45 bollen gemaakt van ultrazachte siliconen die een dubbele werking op 360 graden mogelijk maken, en een vibrerende massage garanderen voor een diepe en oppervlakkige drainage van het hele lichaam. De massage wordt in feite geactiveerd door de rotatie van de bollen en de daaruit voortvloeiende microtrillingen, waarvan de kracht groter is naar gelang van de te behandelen zones en onvolkomenheden. De technologie werkt vooral op de veneuze en lymfatische circulatie. Het verbetert storende onvolkomenheden. zoals cellulite zonder de weefsels en de veneuze verbindingen te beschadigen, en werkt tegelijkertijd op de diepe spieren. Het handstuk stimuleert productie van COLLAGEEN, ELASTINE en ZUURSTOFTOEVOER waardoor de huid opnieuw compact wordt voor een anti-verouderingseffect. Tegelijkertijd ontvangen de weefsels meer zuurstof en zien er onmiddellijk meer gevoed en gerevitaliseerd uit. De technologie die in het nieuwe handstuk is ingebouwd, verlicht ook de pijn als gevolg van spiercontracturen, vermindert stijfheid en maakt de spieren strakker en sterker.

 Vacuüm

T-Shape 2 beschikt over een vacuüm-ondersteunde technologie, gekoppeld aan verschillende dynamische impulsen: de afzuiging is nu moduleerbaar, aanpasbaar afhankelijk van het behandelde zone. Het Vacuüm tilt de huid op, vouwt deze en drukt ze samen, om de plaatselijke bloedcirculatie te verhogen en de lymfedrainage te stimuleren. De activiteit van de fibroblasten wordt daarmee vergemakkelijkt, de verwijding van de vaten wordt bevorderd, en verspreidt daarmee ook de zuurstof. Het maakt een nauwkeurige energieverdeling mogelijk.

Laser LLLT

T-Shape 2 bestraalt LASER LLLT (Low-level Laser Light Therapie) met een golflengte van 810-980 nm is een wetenschappelijk geteste behandelmethode op cellulair niveau dat een effectief middel is gebleken in de strijd tegen aandoeningen. De Laser LLLT bestraalt het vetweefsel en helpt bij de vorming van tijdelijke microporiën in de vetcellen en om de fragmentatie van triglyceriden in glycerol en vetzuren te versnellen, die op deze wijze uit de cel komen, waardoor die een kleiner volume krijgt. De naar buiten gekomen lipiden worden op hun beurt via het normale metabolisme afgevoerd. Het is doeltreffend in het verminderen van de omvang van de omtrek van het gehele lichaam, in de specifiek behandelde zones, en heeft de vermindering van oedeem aangetoond.

Mesotherapie

Is een nieuwe techniek die huidverjonging stimuleert. Een huid die ouder wordt verliest collageen en elastine. Hierdoor verlies de huid ook automatisch elasticiteit en vitaliteit.

Duur behandeling

De gemiddelde tijd die nodig is voor een behandeling met T-Shape 2 is ongeveer 30 minuten per zone (gezicht en lichaam).

Hoe werkt de behandeling?

Door een zeer innovatieve camera wordt er in de diepte van uw huid gekeken, daar kunnen wij zien in welk gradatie het cellulite zich bevindt. Deze geavanceerde techniek zorgt ervoor dat u een behandelplan op maat krijgt. De T- Shape 2 meet alle resultaten bij elk behandeling, zo kunt u zelf ook de voortgang bij elk behandeling zien.

Resultaat zal u al gelijk na de eerste behandeling al zien!

T-shape 2

Afspraak maken

Door het onderstaande formulier in te vullen kunt u een afspraak met ons maken. Wij nemen z.s.m. contact met je op.

DD slash MM slash JJJJ

Heeft u nog vragen? Bel 035-2340055
Heeft u nog vragen?
Bel 035-2340055

Scherpe tarieven en persoonlijke aandacht

Gratis advies op maat bij Bodypalace

Gespecialiseerd in huidverbetering

Wat zeggen onze klanten

google reviews

Zoe Oosterveld
1 review

review

Ik ben heel erg tevreden! Al na mijn tweede behandeling zie ik een enorm verschil in mijn haargroei. Laila is een heel aardige vrouw die je duidelijk kunt zien, geniet van haar werk.

Ze zorgt ervoor dat je resultaat ziet en zorgt er tegelijkertijd voor dat je als cliënt op je gemak voelt. Ik zou haar zeker aanbevelen aan iedereen die geïnteresseerd is in laserontharing.”

Farzanna Faqiri
1 review

review

6 weken geleden ben ik gestart bij BodyPalace met de T-Shape behandelingen voor huidverstrakking, cellulitis en vermindering van het vetweefsel. Door mijn zwangerschappen ben ik veel aangekomen en kreeg ik last van huidverslapping. Ik was dan ook het vertrouwen in mijn lichaam kwijt. Maar de resultaten van de T-Shape behandelingen is ongelofelijk. Ik ben veel centimeters kwijt op mijn benen en buik. Mijn cellulitis is bijna zo goed als weg. En mijn huid voelt zo zacht en egaal aan.

Ik voel mij ontzettend op mijn gemak bij Laila. Ze heeft een luisterend oor en geeft je eerlijk advies op maat. Mijn kuur is bijna voorbij, maar ik zal zeker doorgaan met onderhoudsbehandelingen om mijn buik en benen in shape te houden.”

Veronica Denhertog
1 review

review

"Laila is een vakvrouw. Zij geeft een duidelijke uitleg aan de klant tijdens de intake en de proefbehandeling. Zij kijkt goed wat de klant nodig heeft.

De afspraken zijn zeer goed in te plannen, want Laila is flexibel. Ik ben erg blij met Laila en de resultaten die ik tot op heden heb behaald."

Dominique Visser
1 review

review

Body Palace; een fijne, schone, professionele salon waar ik ongelofelijk blij ben met de laser hair removal behandelingen bij Laila 😊

Na de eerste behandelingen direct resultaat, eerlijk advies op maat, bij Laila weet je waar aan toe bent en krijg je kwaliteit!

Voor mij geen andere salon meer!

Saila D
1 review

review

Hele fijne ervaring gehad bij Body palace, na de eerste keer laseren al gelijk resultaat. Duidelijke communicatie en ook bekend met de donkere/gekleurde huid

Doua Doua
1 review

review

Laila is vakkundig, transparant, professioneel, klantvriendelijk en servicegericht.
Als gevolg van huidoverschot ben ik bij Laila terecht gekomen en zijn we gestart met de T-shape2. Ik was onzeker omdat ik niet wist of dit voor mij passend zou zijn. In mijn zoektocht heb ik namelijk meerdere keren te horen gekregen dat een armoperatie de enige mogelijkheid was.

Ik heb een aantal armsessies gehad bij Laila. En ik ben tevreden met het resultaat. Met veel plezier kom ik naar de sfeervolle salon van Laila. Ik raad iedereen aan die last heeft van o.a. huidoverschot om naar Body Palace te komen.

Chat openen