"Ik ben zeer tevreden! ..."

035-2340055

Gratis consult gesprek

a

T-SHAPE 2 voor gezicht en lichaam

De combinatie van 5 technologieën in één apparaat, de T-SHAPE 2. Bipolaire radiofrequentie, LLLT laser, vacuümzuiging met verschillende dynamische pulsen, mesosphere en mesoporatie.

Deze combinatie creëert een intense thermische warmte in het bindweefsel, en bevordert daarmee een grotere productie van collageen. Het resultaat geeft een aanzienlijke vermindering van plaatselijke vetvolumes en versteviging van de huid.

R
Scherpe tarieven
R
Persoonlijke aandacht
R
Altijd dezelfde behandelaar
R
Gratis advies op maat
R
Gespecialiseerd in huidverbetering
Heeft u nog vragen?
Bel 035-2340055
Heeft u nog vragen? Bel 035-2340055

Hoe werkt de T-Shape 2 behandeling?

R

Verstrakking van de huid

Door een zeer innovatieve camera wordt er in de diepte van uw huid gekeken, daar kunnen wij zien in welk gradatie het cellulite zich bevindt. Deze geavanceerde techniek zorgt ervoor dat u een behandelplan op maat krijgt. De T- Shape 2 meet alle resultaten bij elk behandeling, zo kunt u zelf ook de voortgang bij elk behandeling zien. Resultaat zal u al gelijk na de eerste behandeling al zien!

Wat zijn de resultaten van een T-SHAPE 2 behandeling?

  • Verstrakking van de huid
  • Verbetering van de cellulite
  • Vermindering van het vetweefsel
  • Vermindering van de omtrek
  • Behandeling na liposuctie
  • Lifting van het gezicht
  • Versteviging van de huid

Bipolaire frequentie

Voor T-Shape 2 is de RF performanter dan de vorige machine wat betreft het bereiken van de diathermie, waarbij bovendien de afwezigheid van elektrische impulsen wordt gegarandeerd: in de nieuwe machine genereert de RF een signaal van bipolaire radiofrequentie wisselstroom van 1,5 MHz. Door het contact van de RF-energie (radiofrequentie) met de weefselimpedantie wordt warmte opgewekt, waardoor een stimulatie van de fibroblasten optreedt die een grotere productie van collageen, elastine en hyaluronzuur teweegbrengt,

Mesophere

Het mesosphere handstuk is een speciaal handstuk voor een nog diepgaandere behandeling van lichaamsimperfecties, bestaande uit meer dan 45 bollen gemaakt van ultrazachte siliconen die een dubbele werking op 360 graden mogelijk maken, en een vibrerende massage garanderen voor een diepe en oppervlakkige drainage van het hele lichaam. De massage wordt in feite geactiveerd door de rotatie van de bollen en de daaruit voortvloeiende microtrillingen, waarvan de kracht groter is naar gelang van de te behandelen zones en onvolkomenheden. De technologie werkt vooral op de veneuze en lymfatische circulatie. Het verbetert storende onvolkomenheden. zoals cellulite zonder de weefsels en de veneuze verbindingen te beschadigen, en werkt tegelijkertijd op de diepe spieren. Het handstuk stimuleert productie van COLLAGEEN, ELASTINE en ZUURSTOFTOEVOER waardoor de huid opnieuw compact wordt voor een anti-verouderingseffect. Tegelijkertijd ontvangen de weefsels meer zuurstof en zien er onmiddellijk meer gevoed en gerevitaliseerd uit. De technologie die in het nieuwe handstuk is ingebouwd, verlicht ook de pijn als gevolg van spiercontracturen, vermindert stijfheid en maakt de spieren strakker en sterker.

 Vacuüm

T-Shape 2 beschikt over een vacuüm-ondersteunde technologie, gekoppeld aan verschillende dynamische impulsen: de afzuiging is nu moduleerbaar, aanpasbaar afhankelijk van het behandelde zone. Het Vacuüm tilt de huid op, vouwt deze en drukt ze samen, om de plaatselijke bloedcirculatie te verhogen en de lymfedrainage te stimuleren. De activiteit van de fibroblasten wordt daarmee vergemakkelijkt, de verwijding van de vaten wordt bevorderd, en verspreidt daarmee ook de zuurstof. Het maakt een nauwkeurige energieverdeling mogelijk.

Laser LLLT

T-Shape 2 bestraalt LASER LLLT (Low-level Laser Light Therapie) met een golflengte van 810-980 nm is een wetenschappelijk geteste behandelmethode op cellulair niveau dat een effectief middel is gebleken in de strijd tegen aandoeningen. De Laser LLLT bestraalt het vetweefsel en helpt bij de vorming van tijdelijke microporiën in de vetcellen en om de fragmentatie van triglyceriden in glycerol en vetzuren te versnellen, die op deze wijze uit de cel komen, waardoor die een kleiner volume krijgt. De naar buiten gekomen lipiden worden op hun beurt via het normale metabolisme afgevoerd. Het is doeltreffend in het verminderen van de omvang van de omtrek van het gehele lichaam, in de specifiek behandelde zones, en heeft de vermindering van oedeem aangetoond.

Mesotherapie

Is een nieuwe techniek die huidverjonging stimuleert. Een huid die ouder wordt verliest collageen en elastine. Hierdoor verlies de huid ook automatisch elasticiteit en vitaliteit.

Duur behandeling

De gemiddelde tijd die nodig is voor een behandeling met T-Shape 2 is ongeveer 30 minuten per zone (gezicht en lichaam).

Hoe werkt de behandeling?

Door een zeer innovatieve camera wordt er in de diepte van uw huid gekeken, daar kunnen wij zien in welk gradatie het cellulite zich bevindt. Deze geavanceerde techniek zorgt ervoor dat u een behandelplan op maat krijgt. De T- Shape 2 meet alle resultaten bij elk behandeling, zo kunt u zelf ook de voortgang bij elk behandeling zien.

Resultaat zal u al gelijk na de eerste behandeling al zien!

T-shape 2

Afspraak maken

Door het onderstaande formulier in te vullen kunt u een afspraak met ons maken. Wij nemen z.s.m. contact met je op.

DD slash MM slash JJJJ
Dit veld is bedoeld voor validatiedoeleinden en moet niet worden gewijzigd.

Heeft u nog vragen? Bel 035-2340055
Heeft u nog vragen?
Bel 035-2340055

Scherpe tarieven en persoonlijke aandacht

Gratis advies op maat bij Bodypalace

Gespecialiseerd in huidverbetering

Wat zeggen onze klanten

google reviews

reviewNathalie van Arnhem
1 review

review

“Ik kom al vanaf het begin bij laila. Zij is een professional ze weet waar ze het over hebt en wat ze doet. De salon is super schoon, gezellig en mooi. Ik heb diverse behandeling al gedaan over alles tevreden.”

reviewNadila Hameedullah
1 review

review

“Super tevreden met de behandelingen die ik tot nu heb gehad!! Alles wordt van te voren goed uitgelegd. Een hele vriendelijke dame die echt de tijd voor je neemt en niet gehaast werkt.”

reviewStefanie Isabel Gimenez
1 review

review

Super leuke en professionele dame.
Al gelijk resultaat na de 1e behandeling (ontharen met laser).
Nu 3 behandelingen gehad en ben echt heel tevreden!
Naast dat ze deskundig is en de tijd voor je neemt, is het ook altijd heel gezellig! Zeker een aanrader!!!

reviewSibel van de Brinkhove
1 review

review

“Ik heb vandaag mijn 5e behandeling T-shape gehad en moet zeggen dat ik niet had verwacht dat ik zo snel resultaat zou boeken. Laila is en super leuke lieve spontane eerlijke meid die weet wat ze doet👍 Ik ben zeer tevreden!”

Amina Achamlal
1 review

review

“Vandaag wederom een T-shape behandeling gehad bij Body Palace. Voordat ik bij Body Palace terecht kwam was ik erg sceptisch over de T- Shape behandeling, het leek te mooi om waar te zijn. Na een paar behandelingen was ik tevreden, ik kom zeker terug!”

reviewElena Mansouri
1 review

review

“Bedankt laila voor de goede behandelingen en zorgen!! Ik verheug mij elke x opnieuw naar de behandelingen!! Fantastische resultaten geboekt dankzij jou!! T-shape is the best!! Thnxxx en tot snel weer!!”

Chat openen