Oedeemtherapie bij Body Palace

Bij Body Palace begrijpen we dat oedeem, de abnormale ophoping van vocht in weefsels, kan leiden tot ongemak en beperkingen in het dagelijks leven. Onze gespecialiseerde oedeemtherapie is ontworpen om verlichting te bieden en het herstel te bevorderen.

ONZE AANPAK

Individueel Behandelplan:

Elk individu ervaart oedeem op een unieke manier. Daarom stellen we een persoonlijk behandelplan op, afgestemd op jouw specifieke behoeften en conditie.

Compressietherapie:

Het dragen van speciale compressiekleding kan de afvoer van vocht ondersteunen en zorgen voor een betere bloedcirculatie.

Manuele Lymfedrainage:

Deze zachte massagetechniek stimuleert het lymfestelsel, waardoor vocht effectiever wordt afgevoerd. Het is een ontspannende en niet-invasieve benadering.

Oefeningen:

Gerichte oefeningen helpen de spierpompfunctie te verbeteren, waardoor het lichaam efficiënter overtollig vocht kan afvoeren.

ERVARINGEN VAN ONZE KLANTEN

STEPHANIE

Na een jojo van 10-15 kilo erop en eraf en er weer op en er weer af, heb ik op mijn 54e echt een bobbelbuik met cellulitis en vetrollen. Naarstig op zoek naar een niet-invasieve oplossing voor mijn bobbelbuik, stuit ik op de T-Shaper. Dat kán niet waar zijn, denk ik maar de ‘before’ en ‘after’…..

Meer lezen

CORALIE VAN EYSINGA

Aansluitend bij onderstaande reviews. Laila is warme ontvangst. We hebben veel gedeeld en het toeval wil, dat ze bij mijn dochter Wendel traint in Utrecht. Deze 2 zijn gedreven in hun ideaal. En dat vind ik bewondering waardig. Nu het resultaat…

Meer lezen

BODY PALACE

Larenseweg 49
1221 CJ Hilversum

T: 035-2340055
E: info@bodypalace.nl

 

 

Maandag 10:00 - 18:00
Dinsdag 10:00 - 18:00
Woensdag 10:00 - 18:00
Donderdag 10:00 - 18:00
Vrijdag 10:00 - 18:00
Zaterdag 10:00 - 14:00
Zondag Gesloten

 

VOLG ONS