LOVE HANDLES

GRATIS BODY SHAPING ADVIESGESPREK

Bij Body Palace begrijpen we dat het streven naar je ideale lichaamsvorm meer is dan alleen maar een uiterlijk doel; het is een reis naar zelfvertrouwen en eigenwaarde. Daarom bieden we gepersonaliseerde body shaping behandelingen die je helpen om je doelen te bereiken en je zelfverzekerd te voelen in je eigen huid.

BODYSHAPE BEHANDELING

Body Shaping (Huidversteviging)

De verouderde huid oftewel huidverslapping verliest zijn elasticiteit en stevigheid. Hangende huid is een teken van het verouderingsproces van het lichaam. Enkele andere factoren zoals zwangerschap of snel afvallen kunnen de huidverslappen ook veroorzaken. Zowel mannen als vrouwen kunnen huidverslapping krijgen over het gehele lichaam. Het verslapt door afname van collageen en elastine vezels in de lederhuid. Hierdoor wordt de huid dunner, minder stevig en minder elastisch. Dit is te verhelpen met onze body shaping behandeling.

 

Resultaat na 1 behandeling zichtbaar
  Jongere uitstraling
  Behandeling zonder operatie
  Gratis proefbehandeling
  Gespecialiseerd in huidverbetering

Heeft u nog vragen? Bel nu naar 035-2340055 of mail naar info@bodypalace.nl

Beste en snelste resultaten

Het eindresultaat is variërend per persoon en is afhankelijk van onder andere leeftijd, huidtype en opbouw van de huid.

Minimaal 1 behandeling

Wilt u uw body shapen? Wilt u voorzien worden van meer informatie over de behandelingen? Dat kan! Neem gerust contact met ons op per e-mail via onze contactpagina. Indien u direct contact wenst, kunt u ons uiteraard ook bellen. Wij hopen u gauw te spreken en van dienst te kunnen zijn.

GRATIS BODY SHAPING ADVIESGESPREK

Cellulite kan soms een uitdaging zijn, maar je staat er niet alleen voor. Bij Body Palace begrijpen we dat de strijd tegen cellulite soms moeilijk kan zijn, en daarom bieden we je de kans om een gratis cellulite adviesgesprek in te plannen.

Voor Na

VEELGESTELDE VRAGEN

Body Shaping/ Huidversteviging met de T- Shape

Liposuctie zonder operatie wordt ook wel Body Shaping genoemd. Slappe huid rond de armen, benen en buik is zonder twijfel een van de meest voorkomende problemen bij vrouwen. Het is een bijkomstigheid van veroudering. Echter zijn er meerdere factoren die het verschijnen van een slappe huid op jonge leeftijd versnellen. Deze behandeling is zeer geschikt voor vrouwen die een zwangerschap achter de rug hebben of voor vrouwen die een snelle gewichtsafname hebben gehad. Met behulp van de T- Shape kan uw lichaam worden geshaped op een manier die diëten en sporten niet kunnen. De T- Shape behandeling is de perfecte niet-chirurgische behandeling voor de gebieden waar hardnekkig vet blijft zitten en de huid aanzienlijk strakker wordt. Daarnaast verminderd de T- Shape ook uitstekend cellulite wat dit een effectieve Body Shaping behandeling maakt.

De voordelen van de T- Shape techniek

Non-operationeel: T- Shape is zonder operatie en naalden. Deze techniek is goedgekeurd door de FDA.

Pijnloos: de behandelingen voelen als een massage aan en zijn comfortabel. U kunt een rode, warme huid hebben na de behandeling die zelf wegtrekt.

Nieuwe technologie: de T- Shape technologie is zeer effectief door gecombineerde technologieën.

Huidverstrakkend: na een behandeling met de T- Shape zal uw huid gladder, strakker, steviger en gelift zijn.

Wetenschappelijk bewezen: het is wetenschappelijk bewezen dat de T- Shape techniek effectief is voor het verstrakken van de huid.

Hoe werkt de T- Shape?

Met behulp van onze T- Shape techniek kan cellulite effectief worden behandeld. Het medisch gecertificeerde T- Shape apparaat behandelt de probleemzones met een combinatie van bipolaire radiofrequentie, infrarood, vacuüm en mechanische massage. Deze combinatie zorgt voor een hele effectieve behandeling. De bipolaire radiofrequentie zorgt voor huidverstrakking, activeert de stofwisseling (vetafbraak) tot een diepte van 15 mm en verhoogt de zuurstofopname. Het infrarode licht zorgt voor een betere doorbloeding, verwarmt het vetweefsel tot 5 mm diepte en verhoogt de huidelasticiteit. Met behulp van het vacuüm wordt het weefsel gemobiliseerd en zorgt de diepe massage voor een verbeterde lymfedrainage, waarbij de afvoer van vet en afvalstoffen wordt gestimuleerd.

WAT ONZE KLANTEN VERTELLEN

STEPHANIE

Na een jojo van 10-15 kilo erop en eraf en er weer op en er weer af, heb ik op mijn 54e echt een bobbelbuik met cellulitis en vetrollen. Naarstig op zoek naar een niet-invasieve oplossing voor mijn bobbelbuik, stuit ik op de T-Shaper. Dat kán niet waar zijn, denk ik maar de ‘before’ en ‘after’…..

Meer lezen

CORALIE VAN EYSINGA

Aansluitend bij onderstaande reviews. Laila is warme ontvangst. We hebben veel gedeeld en het toeval wil, dat ze bij mijn dochter Wendel traint in Utrecht. Deze 2 zijn gedreven in hun ideaal. En dat vind ik bewondering waardig. Nu het resultaat…

Meer lezen

BODY PALACE

Larenseweg 49
1221 CJ Hilversum

T: 035-2340055
E: info@bodypalace.nl

 

 

Maandag 10:00 - 18:00
Dinsdag 10:00 - 18:00
Woensdag 10:00 - 18:00
Donderdag 10:00 - 18:00
Vrijdag 10:00 - 18:00
Zaterdag 10:00 - 14:00
Zondag Gesloten

 

VOLG ONS