Diode laser ontharing

Laserontharing

De diode Laser 808nm is op dit moment het meest effectief voor definitieve ontharing. Het apparaat is voorzien van de nieuwste technologie op het gebied van ontharen. Dit apparaat werkt met een doelgerichte laser waardoor het veilig is om te behandelen.

Het laserlicht dringt door tot in de haarfollikel om deze te beschadigen, zodat het haar niet terug groeit en uiteindelijk het permanente ontharingsresultaat bereikt. Daarnaast werkt de diodelaser dieper in de huid dan de klassieke IPL methode waardoor de resultaten duurzamer zijn. De methode is pijnloos en geschikt voor alle huidtypen.

Body Palace maakt gebruik van de Diode laser. Wij garanderen u 100% resultaat*. Het apparaat is door de Food and Drug Administration (FDA) in Amerika goedgekeurd voor permanente lichaamsontharing.

*= Indien u de behandelingen volledig afmaakt.

Behandelingsprocedure

Gemiddeld zijn er 6 tot 8 behandelingen nodig. De behandelingen vinden plaats om de 3 a 4 weken.

Na elke behandeling ziet u een vermindering in het aantal haartjes.
Het haar groeit in 3 verschillende fases:
• De anagene fase; de groeifase
• De katagene fase; de haargroei en pigmentvorming komen tot stilstand en de haar wordt slechts boven de haarfollikel uitgeschoven
• De telogene fase; Dit is de rustfase. Alleen zichtbaar groeiend haar kan behandeld worden: dat zijn de haren in anagene fase. Loszittend, slapend en nog niet zichtbaar haar absorbeert onvoldoende licht en kan niet effectief behandeld worden. Daarom zijn er meerdere behandelingen nodig.

Door definitief laser ontharen:

N

100% Pijnloos

N

Meest effectieve laser ontharingsapparaat

N

Geen ingegroeide haartjes

N

Nooit meer last van stoppeltjes

N

Voor altijd van uw ongewenste haargroei af

N

Geen scheerirritaties

N

Geen ontstekingen aan de haarwortels (folliculitis)

N

Gladde en egalere huid

Afspraak maken?

U bent van harte welkom bij onze praktijk! Bel of mail ons om een afspraak te maken. Uiteraard kunt u ons contacteren voor vragen over onze behandelingen of voor meer informatie!