"Ik ben zeer tevreden! ..."

035-2340055

Gratis consult gesprek

a

FAQ

Laser ontharen:

Mag je tussen de behandelingen zelf ontharen?

U mag blijven scheren. Epileren en harsen zijn niet toegestaan.

Hoeveel behandelingen heb ik nodig voor permanent resultaat?

In totaal heeft men gemiddeld genomen 8 behandelingen nodig voor een permanent resultaat.

Is het pijnlijk om te laseren?

Nee, het huid kan warm aanvoelen. U zult prikkels voelen op de plekken waar de haarzakjes bevinden. Het is vrijwel pijnloos.

Hoeveel tijd zit er tussen de behandelingen?

De behandelingen worden elk 4 weken herhaald.

Is laser ontharen definitief?

Ja, indien de benodigde behandelingen volledig zijn voldaan. De haartjes die gelaserd zijn, komen niet meer terug. Er zijn echter wel haarzakjes die “slapen”. Deze kunnen wakker worden door bijvoorbeeld bepaalde medicatie en hormonale veranderingen.

Daarom is het mogelijk dat u een onderhoudsbehandeling ondergaat om de zone haarvrij te houden.

Er is ook een zeer klein percentage van de mensen (non-responder) is en dus niet reageert op de laserbehandeling.

Is laser ontharen schadelijk?

Nee.

Kun je laser ontharen met donkere of zongebruinde huid?

Ja, dat kan. De Diode Ice Laser is geschikt voor donkere en zongebruinde huidtypen. Daarnaast kun je het gehele jaar door behandeld worden, óók in de zomermaanden.

Mag je voor en/of na de behandeling in de zon?

Vóór een laserbehandeling raden we aan om minimaal één week niet in de zon te gaan met de te behandelen zone. Na een behandeling adviseren wij iedereen om minstens één week de zon te vermijden en niet te zonnen.

Wat zijn de belangrijkste contra-indicaties?

Zwangerschap en borstvoeding, epilepsie, pacemaker, diabetes (behandeld met insuline-inspuitingen), porfyrie (erfelijke ziekte), zonneallergie en overgevoeligheid voor zonlicht, kwaadaardige moedervlekken en lupus erythematosus disseminatus (auto-immuunziekte).

Cellulite:

Hoeveel behandelingen heb ik nodig?

Dit is afhankelijk van de hardnekkigheid (fase) en uw gewenste wens. U heeft minimaal 8 behandelingen om optimaal resultaat te zien. Dit zal in een intake nader geadviseerd worden.

Hoeveel tijd zit er tussen de behandelingen?

Éen week.

Als ik afval zal ik dan tegelijkertijd een afname van cellulite zien?

U zult dan een afname zien, maar het zal de cellulite niet definitief laten verdwijnen.

De behandeling voor cellulite wordt na het afvalproces aanbevolen.

Doet het pijn?

Het is een niet-invasieve behandeling, het doet geen pijn.

Neemt de cellulite toe naarmate ik ouder wordt?

Naarmate wij ouder worden verliezen wij elasticiteit van het huid. Hiermee neemt de spieren af en neemt de vet toe waardoor dit zich omzet naar cellulite in het lichaam.

Waar komt cellulite vandaan?

Cellulite is het directe gevolg van dramatische gewichtsveranderingen, genetica, hormonen en veroudering. Naarmate bindweefsel verstijft met de leeftijd, verhoogt het verlies van flexibiliteit het uiterlijk van cellulite.

Afspraak maken

Door het onderstaande formulier in te vullen kunt u een afspraak met ons maken. Wij nemen z.s.m. contact met je op.

DD slash MM slash JJJJ

Heeft u nog vragen? Bel 035-2340055
Heeft u nog vragen?
Bel 035-2340055

Scherpe tarieven en persoonlijke aandacht

Gratis advies op maat bij Bodypalace

Gespecialiseerd in huidverbetering

Wat zeggen onze klanten

google reviews

Zoe Oosterveld
1 review

review

Ik ben heel erg tevreden! Al na mijn tweede behandeling zie ik een enorm verschil in mijn haargroei. Laila is een heel aardige vrouw die je duidelijk kunt zien, geniet van haar werk.

Ze zorgt ervoor dat je resultaat ziet en zorgt er tegelijkertijd voor dat je als cliënt op je gemak voelt. Ik zou haar zeker aanbevelen aan iedereen die geïnteresseerd is in laserontharing.”

Farzanna Faqiri
1 review

review

6 weken geleden ben ik gestart bij BodyPalace met de T-Shape behandelingen voor huidverstrakking, cellulitis en vermindering van het vetweefsel. Door mijn zwangerschappen ben ik veel aangekomen en kreeg ik last van huidverslapping. Ik was dan ook het vertrouwen in mijn lichaam kwijt. Maar de resultaten van de T-Shape behandelingen is ongelofelijk. Ik ben veel centimeters kwijt op mijn benen en buik. Mijn cellulitis is bijna zo goed als weg. En mijn huid voelt zo zacht en egaal aan.

Ik voel mij ontzettend op mijn gemak bij Laila. Ze heeft een luisterend oor en geeft je eerlijk advies op maat. Mijn kuur is bijna voorbij, maar ik zal zeker doorgaan met onderhoudsbehandelingen om mijn buik en benen in shape te houden.”

Veronica Denhertog
1 review

review

"Laila is een vakvrouw. Zij geeft een duidelijke uitleg aan de klant tijdens de intake en de proefbehandeling. Zij kijkt goed wat de klant nodig heeft.

De afspraken zijn zeer goed in te plannen, want Laila is flexibel. Ik ben erg blij met Laila en de resultaten die ik tot op heden heb behaald."

Dominique Visser
1 review

review

Body Palace; een fijne, schone, professionele salon waar ik ongelofelijk blij ben met de laser hair removal behandelingen bij Laila 😊

Na de eerste behandelingen direct resultaat, eerlijk advies op maat, bij Laila weet je waar aan toe bent en krijg je kwaliteit!

Voor mij geen andere salon meer!

Saila D
1 review

review

Hele fijne ervaring gehad bij Body palace, na de eerste keer laseren al gelijk resultaat. Duidelijke communicatie en ook bekend met de donkere/gekleurde huid

Doua Doua
1 review

review

Laila is vakkundig, transparant, professioneel, klantvriendelijk en servicegericht.
Als gevolg van huidoverschot ben ik bij Laila terecht gekomen en zijn we gestart met de T-shape2. Ik was onzeker omdat ik niet wist of dit voor mij passend zou zijn. In mijn zoektocht heb ik namelijk meerdere keren te horen gekregen dat een armoperatie de enige mogelijkheid was.

Ik heb een aantal armsessies gehad bij Laila. En ik ben tevreden met het resultaat. Met veel plezier kom ik naar de sfeervolle salon van Laila. Ik raad iedereen aan die last heeft van o.a. huidoverschot om naar Body Palace te komen.

Chat openen