"Ik ben zeer tevreden! ..."

035-2340055

Gratis consult gesprek

a

Facelifting

Voor deze kuur worden minimaal 8 behandelingen gedaan. Na 8 behandelingen is er een duidelijke verschil in de huid te zien. Deze ziet er gladder en strakker uit.

R

Scherpe tarieven

R

Persoonlijke aandacht

R

Altijd dezelfde behandelaar

R

Gratis advies op maat

R

Gespecialiseerd in huidverbetering

Heeft u nog vragen? Bel 035-2340055

Heeft u nog vragen?
Bel 035-2340055

Resultaten behandeling

R

De beste kliniek voor facelift

De fijne lijntjes en rimpels zijn verminderd en de huid lijkt gelift door de productie van collageen en elastine. Het eindresultaat is variërend per persoon en is afhankelijk van onder andere leeftijd, huidtype en opbouw van de huid.

R

Gelift gezicht en een strakke, gladde huid

Wilt u een gelift gezicht en een strakke, gladde huid? Wilt u voorzien worden van meer informatie over de behandelingen? Dat kan! Neem gerust contact met ons op per e-mail via onze contactpagina. Indien u direct contact wenst, kunt u ons uiteraard ook telefonisch bereiken. Wij hopen u gauw te spreken en van dienst te kunnen zijn.

Een facelifting behandeling bij 1 van onze tevreden klanten

Before-Facelifting

Facelifting voordeelpakketten

 

Pakket 7 behandelingen (+1 GRATIS behandeling)  van €712   voor  625,-
Pakket 8 behandelingen (+2 GRATIS behandelingen)  van €890  voor 715,-
Losse behandeling  89,-

* De aangeboden pakketten die bij elke behandeling staat vermeld, zorgen voor een optimaal resultaat.

Wat is facelifting?

Na ons 25ste levensjaar wordt ons collageen minder actief. Naarmate we ouder worden, neemt de productie gestaag af. Collageen is verantwoordelijk voor de aanmaak van nieuwe huidcellen en draagt bij aan het jong, stevig en soepel houden van de huid. Deze unieke T- Shape methode zorgt ervoor dat de collageen aanmaak actiever wordt met behulp van infrarood licht.

Wat is collageen?

Collageen is een belangrijk eiwit in ons lichaam. Het geeft structuur en elasticiteit aan onze nagels, botten, spieren, gewrichten en haar. Daarnaast zorgt het voor de stevigheid van onze huid. Ons lichaam maakt collageen zelf aan, maar na ons 25ste jaar neemt dit sterk af. Na 50 jaar maakt ons lichaam praktisch geen collageen meer aan. Hier krijgt men rimpels en cellulitis van. Suikers, te veel zon en roken zijn van negatieve invloed op de collageenproductie.

Facelifting met de T-Shape 2

Een facelift bij Bodypalace voeren wij met behulp van de T- Shape uit. De T- Shape werkt met behulp van een combinatie van 4 componenten. Deze combinatie bestaat uit een vacuüm, mechanische massage, infrarood licht en bipolaire radiofrequentie. Deze radiofrequentie verstrakt de huid, lift de huid en vermindert de rimpels. De T- Shape technologie stimuleert de collageen- en elastine productie wat ervoor zorgt dat de huid strakker wordt gemaakt en rimpels en fijne lijntjes worden verminderd. 

Wij verwijzen u graag naar onze tarievenpagina om de tarieven voor de facelift behandelingen te bekijken.

De voordelen van de T- Shape techniek

  • Non-operationeel: T- Shape is zonder operatie en naalden. Deze techniek is goedgekeurd door de FDA.
  • Pijnloos: de behandelingen voelen als een massage aan en zijn comfortabel. U kunt een rode, warme huid hebben na de behandeling die zelf wegtrekt. 
  • Nieuwe technologie: de T- Shape technologie is zeer effectief door gecombineerde technologieën. 
  • Huidverstrakkend: na een behandeling met de T- Shape zal uw huid gladder, strakker, steviger en gelift zijn. 

Wetenschappelijk bewezen: het is wetenschappelijk bewezen dat de T- Shape techniek effectief is voor het verstrakken van de huid.

Afspraak maken

Door het onderstaande formulier in te vullen kunt u een afspraak met ons maken. Wij nemen z.s.m. contact met je op.

DD slash MM slash JJJJ

Heeft u nog vragen? Bel 035-2340055
Heeft u nog vragen?
Bel 035-2340055

Scherpe tarieven en persoonlijke aandacht

Gratis advies op maat bij Bodypalace

Gespecialiseerd in huidverbetering

Wat zeggen onze klanten

google reviews

Zoe Oosterveld
1 review

review

Ik ben heel erg tevreden! Al na mijn tweede behandeling zie ik een enorm verschil in mijn haargroei. Laila is een heel aardige vrouw die je duidelijk kunt zien, geniet van haar werk.

Ze zorgt ervoor dat je resultaat ziet en zorgt er tegelijkertijd voor dat je als cliënt op je gemak voelt. Ik zou haar zeker aanbevelen aan iedereen die geïnteresseerd is in laserontharing.”

Farzanna Faqiri
1 review

review

6 weken geleden ben ik gestart bij BodyPalace met de T-Shape behandelingen voor huidverstrakking, cellulitis en vermindering van het vetweefsel. Door mijn zwangerschappen ben ik veel aangekomen en kreeg ik last van huidverslapping. Ik was dan ook het vertrouwen in mijn lichaam kwijt. Maar de resultaten van de T-Shape behandelingen is ongelofelijk. Ik ben veel centimeters kwijt op mijn benen en buik. Mijn cellulitis is bijna zo goed als weg. En mijn huid voelt zo zacht en egaal aan.

Ik voel mij ontzettend op mijn gemak bij Laila. Ze heeft een luisterend oor en geeft je eerlijk advies op maat. Mijn kuur is bijna voorbij, maar ik zal zeker doorgaan met onderhoudsbehandelingen om mijn buik en benen in shape te houden.”

Veronica Denhertog
1 review

review

"Laila is een vakvrouw. Zij geeft een duidelijke uitleg aan de klant tijdens de intake en de proefbehandeling. Zij kijkt goed wat de klant nodig heeft.

De afspraken zijn zeer goed in te plannen, want Laila is flexibel. Ik ben erg blij met Laila en de resultaten die ik tot op heden heb behaald."

Dominique Visser
1 review

review

Body Palace; een fijne, schone, professionele salon waar ik ongelofelijk blij ben met de laser hair removal behandelingen bij Laila 😊

Na de eerste behandelingen direct resultaat, eerlijk advies op maat, bij Laila weet je waar aan toe bent en krijg je kwaliteit!

Voor mij geen andere salon meer!

Saila D
1 review

review

Hele fijne ervaring gehad bij Body palace, na de eerste keer laseren al gelijk resultaat. Duidelijke communicatie en ook bekend met de donkere/gekleurde huid

Doua Doua
1 review

review

Laila is vakkundig, transparant, professioneel, klantvriendelijk en servicegericht.
Als gevolg van huidoverschot ben ik bij Laila terecht gekomen en zijn we gestart met de T-shape2. Ik was onzeker omdat ik niet wist of dit voor mij passend zou zijn. In mijn zoektocht heb ik namelijk meerdere keren te horen gekregen dat een armoperatie de enige mogelijkheid was.

Ik heb een aantal armsessies gehad bij Laila. En ik ben tevreden met het resultaat. Met veel plezier kom ik naar de sfeervolle salon van Laila. Ik raad iedereen aan die last heeft van o.a. huidoverschot om naar Body Palace te komen.

Chat openen