EMSculpt

Dit is een vrij nieuwe en zeer effectieve behandeling om de spiermassa te vergroten en de vetpercentage af te laten nemen.

Wat doet de EMSculpt?

EMSculpt is de behandeling om vet te verbranden en spieren op te bouwen tegelijkertijd in 1 behandeling. Tijdens de behandeling wordt het spierweefsel en de vetcellen intensief behandeld.

Tijdens een work-out in de sportschool zijn maximaal 30% van de spieren actief. Bij deze behandeling is dit bijna 100%. De Emsculpt zorgt hiermee voor een optimale spiercontracties die niet behaald worden tijdens een normale work-out. Na de behandelingen kunt u de gewenste resultaat behalen voor de gewenste zone.

Hoe ziet de EMSculpt behandeling eruit?

De behandeling duurt 30 minuten per zone. Deze intensieve behandeling kan ingezet worden voor de behandelzones; buik, billen. armen, schouders en benen. Als u op de behandeling stoel ligt worden de handstukken op het lichaam gezet door middel van een elastische band. De handstukken zorgen voor elektromagnetische energie die de spieren laat samentrekken. Het gevoel van de behandeling kan vergeleken worden met een intensieve work-out, het is niet pijnlijk. Een voordeel van deze behandeling is dat er geen hersteltijd nodig is en geen spier pijn heeft.

Hoe snel ziet u het resultaat?

Deze behandeling is erg populair, het resultaat is vrijwel direct zichtbaar na de behandeling. Voor een optimaal resultaat zijn er minimaal 4 behandelingen nodig, verspreid over 2 tot 3 weken met tussen iedere behandeling 2-3 dagen.

De EMsculpt behandeling is niet geschikt voor mensen met:

Een pacemaker

Vrouwen die zwanger zijn/borstvoeding geven

Metalen implantaten

Een BMI hoger dan 25

Bindweefsel of spieraandoening

Buik vetplooi van 5 cm of meer

Een koperspiraal

Afspraak maken?

U bent van harte welkom bij onze praktijk! Bel of mail ons om een afspraak te maken. Uiteraard kunt u ons contacteren voor vragen over onze behandelingen of voor meer informatie!