"Ik ben zeer tevreden! ..."

06 - 87947224

Gratis consult gesprek

a

EMsculpt

EMsculpt is de behandeling om vet te verbranden en spieren op te bouwen tegelijkertijd in 1 behandeling. Tijdens de behandeling wordt het spierweefsel en de vetcellen intensief behandeld.

R

Scherpe tarieven

R

Persoonlijke aandacht

R

Altijd dezelfde behandelaar

R

Gratis advies op maat

R

Gespecialiseerd in huidverbetering

Heeft u nog vragen? Bel 06 – 87947224

Heeft u nog vragen?
Bel 06 – 87947224

Wat doet de EMsculpt?

R

Vet verbranden en spieren opbouwen

Tijdens een work-out in de sportschool zijn maximaal 30% van de spieren actief. Bij deze behandeling is dit bijna 100%. De EMsculpt zorgt hiermee voor een optimale spiercontracties die niet behaald worden tijdens een normale work-out. Na de behandelingen kunt u de gewenste resultaat behalen voor de gewenste zone.

Een EMsculpt behandeling bij 1 van onze tevreden klanten

Before-EMSculpt
After-EMSculpt

EMsculpt voordeelpakketten

Voordelenpakket 4 behandelingen  van €569  voor 399,-
Voordelenpakket 6 behandelingen  van €894  voor 599,-
Voordelenpakket 8 behandelingen van €1192  voor 759,-
Voordelenpakket 10 behandelingen van €1490  voor 899,-
Voordelenpakket 12 behandelingen van €1788  voor 999,-
Eenmalige behandeling  149,-

* De aangeboden pakketten die bij elke behandeling staat vermeld, zorgen voor een optimaal resultaat.

Hoe verloopt de behandeling?

De behandeling duurt 30 minuten per zone. Deze intensieve behandeling kan ingezet worden voor de behandelzones; buik, billen. armen, schouders en benen. Als u op de behandeling stoel ligt worden de handstukken op het lichaam gezet door middel van een elastische band. De handstukken zorgen voor elektromagnetische energie die de spieren laat samentrekken. Het gevoel van de behandeling kan vergeleken worden met een intensieve work-out, het is niet pijnlijk. Een voordeel van deze behandeling is dat er geen hersteltijd nodig is en geen spier pijn heeft.

Als uw huid slecht doorbloed is, kunt uw tijdens de eerste sessies blauwe plekken aan over houden. Dat betekent dat uw cellulite en plaatselijke vetrolletjes zichtbaar zullen verminderen en dat de huid een stuk steviger wordt. De huid zal wat rood en warm worden, maar u zult vrijwel geen pijn ervaren gedurende of na de behandeling.

Hoe snel ziet u resultaat?

Deze behandeling is erg populair, het resultaat is vrijwel direct zichtbaar na de behandeling. Voor een optimaal resultaat zijn er minimaal 4 behandelingen nodig, verspreid over 2 tot 3 weken met tussen iedere behandeling 2-3 dagen.

Niet geschikt voor mensen met:

– Een pacemaker
– Zwangere vrouwen of borstvoeding geven
– Metalen implantaten
– BMI hoger dan 25
– Bindweefsel of spieraandoening
– Buik vetplooi van 5 cm of meer
– Een koperspiraal

Afspraak maken

Door het onderstaande formulier in te vullen kunt u een afspraak met ons maken. Wij nemen z.s.m. contact met je op.

DD slash MM slash JJJJ
Dit veld is bedoeld voor validatiedoeleinden en moet niet worden gewijzigd.

Heeft u nog vragen? Bel 06 - 87947224

Heeft u nog vragen?
Bel 06 - 87947224

Scherpe tarieven en persoonlijke aandacht

Gratis advies op maat bij Bodypalace

Gespecialiseerd in huidverbetering

Wat zeggen onze klanten

google reviews

reviewNathalie van Arnhem
1 review

review

“Ik kom al vanaf het begin bij laila. Zij is een professional ze weet waar ze het over hebt en wat ze doet. De salon is super schoon, gezellig en mooi. Ik heb diverse behandeling al gedaan over alles tevreden.”

reviewNadila Hameedullah
1 review

review

“Super tevreden met de behandelingen die ik tot nu heb gehad!! Alles wordt van te voren goed uitgelegd. Een hele vriendelijke dame die echt de tijd voor je neemt en niet gehaast werkt.”

reviewNatascha Noordanus
1 review

review

“Klantvriendelijkheid is hier het sleutelwoord. Laila neemt echt de tijd voor je en is ook tussen de behandelingen door altijd bereikbaar wanneer ik vragen heb. Superfijn!”

Amina Achamlal
1 review

review

“Vandaag wederom een VelaShape behandeling gehad bij Body Palace. Voordat ik bij Body Palace terecht kwam was ik erg sceptisch over de VelaShape behandeling, het leek te mooi om waar te zijn. Na een paar behandelingen was ik tevreden, ik kom zeker terug!”

reviewElena Mansouri
1 review

review

“Bedankt laila voor de goede behandelingen en zorgen!! Ik verheug mij elke x opnieuw naar de behandelingen!! Fantastische resultaten geboekt dankzij jou!! Velashape is the best!! Thnxxx en tot snel weer!!”

reviewSibel van de Brinkhove
1 review

review

“Ik heb vandaag mijn 5e behandeling velashape gehad en moet zeggen dat ik niet had verwacht dat ik zo snel resultaat zou boeken. Laila is en super leuke lieve spontane eerlijke meid die weet wat ze doet👍 Ik ben zeer tevreden!”

Chat openen