"Ik ben zeer tevreden! ..."

035-2340055

Gratis consult gesprek

a

Elektrostimulatie (EMS)

Elektrostimulatie is de behandeling om vet te verbranden en spieren op te bouwen tegelijkertijd in 1 behandeling. Tijdens de behandeling wordt het spierweefsel en de vetcellen intensief behandeld.

R

Scherpe tarieven

R

Persoonlijke aandacht

R

Altijd dezelfde behandelaar

R

Gratis advies op maat

R

Gespecialiseerd in huidverbetering

Heeft u nog vragen? Bel 035-2340055

Heeft u nog vragen?
Bel 035-2340055

Wat doet de EMS behandeling?

R

Vet verbranden en spieren opbouwen

Tijdens een work-out in de sportschool zijn maximaal 30% van de spieren actief. Bij deze behandeling is dit bijna 100%. De EMS behandeling zorgt hiermee voor een optimale spiercontracties die niet behaald worden tijdens een normale work-out. Na de behandelingen kunt u de gewenste resultaat behalen voor de gewenste zone.

Een Elektrostimulatie (EMS) behandeling bij 1 van onze tevreden klanten

Before-EMSculpt
After-EMSculpt
After-EMSculpt

Elektrostimulatie (EMS) voordeelpakketten

Voordelenpakket 4 behandelingen  van €569  voor 399,-
Voordelenpakket 6 behandelingen  van €894  voor 599,-
Voordelenpakket 8 behandelingen van €1192  voor 759,-
Voordelenpakket 10 behandelingen van €1490  voor 899,-
Voordelenpakket 12 behandelingen van €1788  voor 999,-
Eenmalige behandeling  149,-

* De aangeboden pakketten die bij elke behandeling staat vermeld, zorgen voor een optimaal resultaat.

Hoe verloopt de behandeling?

De behandeling duurt 30 minuten per zone. Deze intensieve behandeling kan ingezet worden voor de behandelzones; buik, billen. armen, schouders en benen. Als u op de behandeling stoel ligt worden de handstukken op het lichaam gezet door middel van een elastische band. De handstukken zorgen voor elektromagnetische energie die de spieren laat samentrekken. Het gevoel van de behandeling kan vergeleken worden met een intensieve work-out, het is niet pijnlijk. Een voordeel van deze behandeling is dat er geen hersteltijd nodig is en geen spier pijn heeft.

 

Hoe snel ziet u resultaat?

Deze behandeling is erg populair, het resultaat is vrijwel direct zichtbaar na de behandeling. Voor een optimaal resultaat zijn er minimaal 4 behandelingen nodig, verspreid over 2 tot 3 weken met tussen iedere behandeling 2-3 dagen.

Niet geschikt voor mensen met:

– Een pacemaker
– Zwangere vrouwen of borstvoeding geven
– Metalen implantaten
– BMI hoger dan 25
– Bindweefsel of spieraandoening
– Buik vetplooi van 5 cm of meer
– Een koperspiraal

Afspraak maken

Door het onderstaande formulier in te vullen kunt u een afspraak met ons maken. Wij nemen z.s.m. contact met je op.

DD slash MM slash JJJJ

Heeft u nog vragen? Bel 035-2340055
Heeft u nog vragen?
Bel 035-2340055

Scherpe tarieven en persoonlijke aandacht

Gratis advies op maat bij Bodypalace

Gespecialiseerd in huidverbetering

Wat zeggen onze klanten

google reviews

Zoe Oosterveld
1 review

review

Ik ben heel erg tevreden! Al na mijn tweede behandeling zie ik een enorm verschil in mijn haargroei. Laila is een heel aardige vrouw die je duidelijk kunt zien, geniet van haar werk.

Ze zorgt ervoor dat je resultaat ziet en zorgt er tegelijkertijd voor dat je als cliënt op je gemak voelt. Ik zou haar zeker aanbevelen aan iedereen die geïnteresseerd is in laserontharing.”

Farzanna Faqiri
1 review

review

6 weken geleden ben ik gestart bij BodyPalace met de T-Shape behandelingen voor huidverstrakking, cellulitis en vermindering van het vetweefsel. Door mijn zwangerschappen ben ik veel aangekomen en kreeg ik last van huidverslapping. Ik was dan ook het vertrouwen in mijn lichaam kwijt. Maar de resultaten van de T-Shape behandelingen is ongelofelijk. Ik ben veel centimeters kwijt op mijn benen en buik. Mijn cellulitis is bijna zo goed als weg. En mijn huid voelt zo zacht en egaal aan.

Ik voel mij ontzettend op mijn gemak bij Laila. Ze heeft een luisterend oor en geeft je eerlijk advies op maat. Mijn kuur is bijna voorbij, maar ik zal zeker doorgaan met onderhoudsbehandelingen om mijn buik en benen in shape te houden.”

Veronica Denhertog
1 review

review

"Laila is een vakvrouw. Zij geeft een duidelijke uitleg aan de klant tijdens de intake en de proefbehandeling. Zij kijkt goed wat de klant nodig heeft.

De afspraken zijn zeer goed in te plannen, want Laila is flexibel. Ik ben erg blij met Laila en de resultaten die ik tot op heden heb behaald."

Dominique Visser
1 review

review

Body Palace; een fijne, schone, professionele salon waar ik ongelofelijk blij ben met de laser hair removal behandelingen bij Laila 😊

Na de eerste behandelingen direct resultaat, eerlijk advies op maat, bij Laila weet je waar aan toe bent en krijg je kwaliteit!

Voor mij geen andere salon meer!

Saila D
1 review

review

Hele fijne ervaring gehad bij Body palace, na de eerste keer laseren al gelijk resultaat. Duidelijke communicatie en ook bekend met de donkere/gekleurde huid

Doua Doua
1 review

review

Laila is vakkundig, transparant, professioneel, klantvriendelijk en servicegericht.
Als gevolg van huidoverschot ben ik bij Laila terecht gekomen en zijn we gestart met de T-shape2. Ik was onzeker omdat ik niet wist of dit voor mij passend zou zijn. In mijn zoektocht heb ik namelijk meerdere keren te horen gekregen dat een armoperatie de enige mogelijkheid was.

Ik heb een aantal armsessies gehad bij Laila. En ik ben tevreden met het resultaat. Met veel plezier kom ik naar de sfeervolle salon van Laila. Ik raad iedereen aan die last heeft van o.a. huidoverschot om naar Body Palace te komen.

Chat openen