"Ik ben zeer tevreden! ..."

035-2340055

Gratis consult gesprek

a

Cellulite behandeling

Bindweefselmassage/ Lipomassage

De behandeling van cellulitis met behulp van de T-Shape 2 zorgt voor een strakkere huid, vermindert cellulite, geeft vorm aan lichaamscontouren, bijvoorbeeld na liposuctie, versnelt gewichtsverlies en is geschikt voor na zwangerschap. Het pakt hardnekkig vet aan, waardoor uw lichaam strakker en slanker wordt. Deze cellulitis behandeling is ook geschikt voor lokale vetophopingen en vochtophoping (oedeem).

R

Overtollig vocht afvoeren

R

Verbetering bloedsomloop

R

Direct afname cellulite

R

Verstrakking van de huid

R

Pijnloos

Heeft u nog vragen? Bel 035-2340055

Heeft u nog vragen?
Bel 035-2340055

Cellulite behandeling

R

Beste én directe cellulite resultaat

In tegenstelling tot andere technieken zoals Velashape en Endermologie, biedt T-Shape al na de eerste behandeling direct resultaat. Deze behandeling tegen cellulite is een aangename manier om cellulite te verminderen en de huid te verstevigen. Deze unieke cellulite behandeling is geschikt voor iedereen, van de geringste tot de meest hardnekkige vormen van cellulite.

 Waarom biedt deze cellulite behandeling met T-Shape 2 direct resultaat?

– Hogere Radiofrequentie (0,5 MHZ naar 1,5 MHZ); hogere productie collageen, elastine en hyalorunzuur.

– Vaccuum zuiging; nauwkeurige energie verdeling voor doorbloeding

– Laser LLLT; gericht op celmembraan met 2 golflengtes, oppervlakkige en diepe huidlagen worden tegelijkertijd behandeld.

Cellulite behandeling resultaat

Before cellulite
After cellulite

Cellulite voordeelpakketten

60 minuten benen en billen

Pakket 8 behandelingen                                  van €1499  voor 1199,-

Pakket 10 behandelingen van €1750  voor 1499,-
Losse behandeling

 175,-

* De aangeboden pakketten die bij elke behandeling staat vermeld, zorgen voor een optimaal resultaat.

Hoe ontstaat cellulite?

Vlak onder de huid bevinden zich vetcellen. Deze vetcellen slaan zo veel mogelijk vet op uit het bloed en worden steeds groter. Bij vrouwen wordt vet makkelijk opgeslagen bij de billen en heupen. De vetcellen liggen in klompjes bij elkaar omgeven door bindweefsel. Deze klompjes zetten uit als de vetcellen toenemen, terwijl andere delen van de huid niet kunnen uitzetten door het bindweefsel. Zo ontstaan er deuken en ontstaat een hobbelige huid met deukjes. Door een slechte bloedcirculatie en een verstoorde vochtafvoer kunnen vet, afvalstoffen en vocht steeds moeilijker worden afgevoerd.

Hoe werkt de T- Shape 2?

1. Bipolaire radiofrequentie; helpt de huid in de diepte te verstevigen door de productie van nieuw collageen te stimuleren en het bestaande collageen strakker te maken

2.Vacuümafzuiging; vacuüm ondersteunde technologie tilt, vouwt en verdicht de huid om de lokale bloedcirculatie te verhogen

3. LLLT Laser; laserlicht stimuleert de energie producerende delen van de cel om stoffen aan te maken die het vernieuwingsproces van de beschadigde cellen versnellen

4. Mesosphere; massage, geactiveerd door de rotatie van de ballen, werkt direct op de weefsels om een diepe effectieve behandeling te garanderen: het elimineert storende onvolkomenheden zoals cellulitis en werkt tegelijkertijd in op de diepe spieren

5. Mesoperatie; elektroporatie bestaat uit het toedienen van elektrische schokken van heel korte duur op de cellen en weefsels. Hierdoor worden de microporiën van de huid geopend en de actieve bestanddelen kunnen binnendringen. 

Verschillende stadia van cellulite

  • Lichte cellulite: De huid is glad, maar bij het inknijpen van de huid zijn er onregelmatigheden te zien.
  • Middelmatige cellulite: Bij het aanspannen van de spieren is er een licht bobbelige huid te zien. 
  • Sterke cellulite: Cellulite is duidelijk zichtbaar als de huid in ruststand is (zonder knijpen of het aanspannen van de spieren). Vaak gaat dit ook gepaard met striae. 
  • Zware cellulite: Er zijn duidelijk voelbare en zichtbare verharde knopen en diepe striae te zien in de huid.

Wat is cellulite?

Veel vrouwen krijgen vroeg of laat te maken met cellulite. Dit wordt ook wel een sinaasappelhuid genoemd. Cellulite is een veranderende toestand van onderhuids bindweefsel waardoor er putjes ontstaan in de huid. Het komt vooral voor op de dijen en billen, maar kan ook op andere plekken voorkomen. Er zijn meerdere oorzaken en invloeden waardoor cellulite kan ontstaan en/of verergeren, namelijk:

1. Genetische aanleg
2. Overgewicht/weinig beweging
3. Inactief leven; lage spiermassa en slechte doorbloeding
4. Veroudering; de huid wordt zwakker
5. Hormonale beïnvloeding

Afspraak maken

Door het onderstaande formulier in te vullen kunt u een afspraak met ons maken. Wij nemen z.s.m. contact met je op.

DD slash MM slash JJJJ

Heeft u nog vragen? Bel 035-2340055
Heeft u nog vragen?
Bel 035-2340055

Scherpe tarieven en persoonlijke aandacht

Gratis advies op maat bij Bodypalace

Gespecialiseerd in huidverbetering

Wat zeggen onze klanten

google reviews

Zoe Oosterveld
1 review

review

Ik ben heel erg tevreden! Al na mijn tweede behandeling zie ik een enorm verschil in mijn haargroei. Laila is een heel aardige vrouw die je duidelijk kunt zien, geniet van haar werk.

Ze zorgt ervoor dat je resultaat ziet en zorgt er tegelijkertijd voor dat je als cliënt op je gemak voelt. Ik zou haar zeker aanbevelen aan iedereen die geïnteresseerd is in laserontharing.”

Farzanna Faqiri
1 review

review

6 weken geleden ben ik gestart bij BodyPalace met de T-Shape behandelingen voor huidverstrakking, cellulitis en vermindering van het vetweefsel. Door mijn zwangerschappen ben ik veel aangekomen en kreeg ik last van huidverslapping. Ik was dan ook het vertrouwen in mijn lichaam kwijt. Maar de resultaten van de T-Shape behandelingen is ongelofelijk. Ik ben veel centimeters kwijt op mijn benen en buik. Mijn cellulitis is bijna zo goed als weg. En mijn huid voelt zo zacht en egaal aan.

Ik voel mij ontzettend op mijn gemak bij Laila. Ze heeft een luisterend oor en geeft je eerlijk advies op maat. Mijn kuur is bijna voorbij, maar ik zal zeker doorgaan met onderhoudsbehandelingen om mijn buik en benen in shape te houden.”

Veronica Denhertog
1 review

review

"Laila is een vakvrouw. Zij geeft een duidelijke uitleg aan de klant tijdens de intake en de proefbehandeling. Zij kijkt goed wat de klant nodig heeft.

De afspraken zijn zeer goed in te plannen, want Laila is flexibel. Ik ben erg blij met Laila en de resultaten die ik tot op heden heb behaald."

Dominique Visser
1 review

review

Body Palace; een fijne, schone, professionele salon waar ik ongelofelijk blij ben met de laser hair removal behandelingen bij Laila 😊

Na de eerste behandelingen direct resultaat, eerlijk advies op maat, bij Laila weet je waar aan toe bent en krijg je kwaliteit!

Voor mij geen andere salon meer!

Saila D
1 review

review

Hele fijne ervaring gehad bij Body palace, na de eerste keer laseren al gelijk resultaat. Duidelijke communicatie en ook bekend met de donkere/gekleurde huid

Doua Doua
1 review

review

Laila is vakkundig, transparant, professioneel, klantvriendelijk en servicegericht.
Als gevolg van huidoverschot ben ik bij Laila terecht gekomen en zijn we gestart met de T-shape2. Ik was onzeker omdat ik niet wist of dit voor mij passend zou zijn. In mijn zoektocht heb ik namelijk meerdere keren te horen gekregen dat een armoperatie de enige mogelijkheid was.

Ik heb een aantal armsessies gehad bij Laila. En ik ben tevreden met het resultaat. Met veel plezier kom ik naar de sfeervolle salon van Laila. Ik raad iedereen aan die last heeft van o.a. huidoverschot om naar Body Palace te komen.

Chat openen