Hoe werkt de BYE BYE Cellulite Créme?

ByeByeCellulite®  crème bevat unieke, plantaardige grondstoffen met een 6-voudig actieplan:

Stap 1: Zichtbare toename van de bloedcirculatie. Bij het aanbrengen van de crème zult u merken dat de huid rood wordt.

Stap 2: Warmteontwikkeling.  Door de warmteontwikkeling in de huid worden de vetcellen en omgeving beter doorbloedt.

Stap 3: Verbetering van celstofwisseling. De toevoer van voedingstoffen worden de cellen ververst, daarnaast worden de afvalstoffen uit de vetcellen opgenomen in het bloed en deze verlaten op de natuurlijke manier het lichaam.

Stap 4: Verhoogde vetverbranding en krimp van de vetcellen. De huid wordt gladder. Door het krimpen van de vetcellen verdwijnt de maanlandschap.

Stap 5: Versterking van de huidstructuur. Door het verstevigen van het huidweefsel.

Stap 6: Harmonisatie van de huidteint. De huid ziet gladder en strakker uit.

De belangrijkste stappen zijn stap 4 en 5. Hier vindt het verbranden en krimpen van de geëxpandeerde vetcellen plaats. Na 1 week zal de eerste roodheid en het gevoel van warmte verminderen – een teken dat de vetverbranding nu op volle toeren is. Door het krimpen van de vetdepots worden de uitsteeksels en zakken zichtbaar gelijkmatig en wordt het uiterlijk van cellulite permanent verbeterd.

ByeByeCellulite® crème is geschikt voor benen, boven armen, buik, billen, rug en striae enzovoort.

De werkzame stoffen

  • Stimulatie (zichtbare) doorbloeding: niacine + nicotinamide (vit. B3), gember-extract, tijgergras, fisetine en cafeïne.
  • Oedeem (vocht) vermindering: natuurlijke bessen en kruidenextracten.
  • Vetverbranding (lipolyse): carnitine, cysteïne (aminozuur), guarana (zorgt voor energiestofwisseling, bevat extreem veel cafeïne), vit.B3 en fisetine.
  • Tijgergras: zorgt voor het stimuleren van de collageenstofwisseling / bindweefselopbouw.
  • Fisetine: heeft een ontstekingsremmende werking en verkleint de vetcellen.
  • Paardenkastanje: versterkt de wanden van de venen. Stimuleert de veneuze circulatie. Remt oedeemvorming

ByeByeCellulite® crème bevat geen minerale olie, parabenen, paraffine of hormonen en is niet op dieren getest.

Hoe gebruik je BYE BYE Cellulite creme?

‘s Ochtends en ‘s avonds de huid reinigen met tonicwater  en daarna de ByeByeCellulite® crème aanbrengen op de gebieden met cellulite.  Begin met een kleine hoeveelheid van de crème. Wanneer dit goed voelt, kunt u de hoeveelheid opbouwen. Mocht de warmteontwikkeling en roodheid  als ‘onprettig’ ervaren worden, kunt u de hoeveelheid wat minderen. Na paar weken verdwijnen de meeste roodheid en warmtegevoel na het aanbrengen. Dit is een teken dat de vetverbranding in volle gang is. De ByeByeCellulite® crème is te gebruiken in een kuur van 3 maanden daarna onderhoud van 2-3 keer per week voor een blijvend resultaat. De crème zit in een pot van 200 ml en smeert dun uit, gaat vele weken tot maanden mee (afhankelijk van de hoeveelheid u aanbrengt).