Zichtbaar resultaat

  Transformatie op maat

⁠ Hoogwaardige technologieën

  Ervaren specialisten

Drs. Jorien van de Pas

Ik accentueer graag de schoonheid en streef naar een natuurlijk resultaat.

Drs. Jorien van de Pas is gespecialiseerd in behandelingen met botulinetoxine (Botox) en fillers.

BIG-nummer: 39922090801

BOTOX BEHANDELING

De behandeling

Botuline toxine type-A is een eiwit dat door middel van enkele prikjes in de te behandelen spieren gespoten wordt. In de spier zorgt het eiwit ervoor dat de signaaloverdracht tussen zenuw en spier wordt geblokkeerd. Hierdoor kan de spier niet meer samentrekken.

Na de behandeling zie je niet direct resultaat. Het eiwit moet eerst worden opgenomen door de spier. Na ongeveer 3 dagen beginnen de spieren langzaam te ontspannen. Na 2 weken is het volledig werkzaam en zou je nagenoeg geen spieractiviteit meer moeten zien.

Het eiwit wordt langzaam door het lichaam afgebroken waardoor na een tijdje de spieractiviteit weer terugkomt. Wanneer je nooit eerder bent behandeld kan de spieractiviteit na 2,5 maand alweer een beetje terug komen maar naarmate je vaker bent behandeld houdt het effect langer aan, gemiddeld 3 – 5 maanden.

Na de behandeling

Direct na de behandeling zal er op de behandelde plekken een klein beetje zwelling en/of roodheid zichtbaar zijn. Dit trekt vaak binnen enkele minuten tot 1 uur vanzelf weg. Blijf in dit uur van het behandelde gebied af.

Masseren van het behandelde gebied wordt afgeraden. Dit kan ervoor zorgen dat de botox naar andere spieren wordt geduwd waardoor deze ook beïnvloed worden.

De eerste 4 uur na de behandeling wordt geadviseerd niet volledig plat te liggen of voorover te bukken. Er wordt gedacht dat hierdoor de botox naar andere spieren kan verplaatsen.

De eerste 24 uur wordt intensief sporten, sauna, zonnebank en stoombad afgeraden. Hierdoor kan het effect van de Botuline toxine afnemen.

VEELGESTELDE VRAGEN

Risico’s en complicaties van botox

Zoals gezegd is er direct na de behandeling vaak een lichte zwelling en enige roodheid zichtbaar. Dit verdwijnt vaak binnen 1 uur.

Daarnaast is er risico op blauwe plekjes, deze verdwijnen vaak binnen enkele dagen tot een week.

Soms kan er tijdelijke hoofdpijn of kunnen er griep-achtige verschijnselen optreden.

In uitzonderlijke gevallen kan er een aangrenzende spier in plaats van de gewenste spier door de botuline toxine worden verzwakt. Mocht dit het geval zijn neem dan contact op met de kliniek voor een nacontrole. Vaak is er niets aan te doen en moet er worden gewacht tot de Botuline toxine is uitgewerkt.

In het zeldzame geval van een allergische reactie of infectie moet direct contact opgenomen worden met de kliniek voor eventuele medicamenteuze behandeling hiervan.

Bocouture®

Bocouture® is de meest zuivere vorm van Botuline toxine Type-A. Het is vrij gemaakt van complexerende eiwitten door middel van een uitgebreid zuiveringsproces. Het voordeel hiervan is dat bij herhaaldelijk gebruik van Bocouture®, zelfs in hoge dosering, er geen antilichamen worden gevormd die het eiwit afbreken. Hierdoor kan het product langdurig worden gebruikt zonder er ongevoelig voor te worden.

De gemiddelde werkingsduur van Bocouture is 2,5 – 4 maanden.

Wat is botox?

Het ontstaan van rimpels heeft verschillende oorzaken. Dynamische rimpels ontstaan door repeterende samentrekking van bepaalde spieren. Deze rimpels kunnen worden behandeld met Botuline toxine type-A, in de volksmond ook wel botox genoemd.

Botox zorgt voor spierontspanning. Wanneer de spieren niet meer kunnen samentrekken, verzachten de dynamische rimpels en zie je er jonger uit.

Naast behandeling van rimpels kan botox ook worden gebruikt als behandeling van overactieve spieren zoals bij spanningshoofdpijn, migraine en tandenknarsen of kaakklemmen het geval is. Botox onderdrukt ook de signalen van de zenuwen naar de zweetklieren. Hierdoor is het ook een goede behandeling bij overmatig transpireren van oksels of handen.

ERVARINGEN VAN ONZE KLANTEN

STEPHANIE

Na een jojo van 10-15 kilo erop en eraf en er weer op en er weer af, heb ik op mijn 54e echt een bobbelbuik met cellulitis en …..

Meer lezen

CORALIE VAN EYSINGA

Aansluitend bij onderstaande reviews. Laila is warme ontvangst. We hebben veel gedeeld en het toeval wil……

Meer lezen

BODY PALACE

Larenseweg 49
1221 CJ Hilversum

T: 035-2340055
E: info@bodypalace.nl

 

 

Maandag 10:00 - 18:00
Dinsdag 10:00 - 18:00
Woensdag 10:00 - 18:00
Donderdag 10:00 - 18:00
Vrijdag 10:00 - 18:00
Zaterdag 10:00 - 14:00
Zondag Gesloten

 

VOLG ONS